Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Dell Technologies dodijelio Compingu dvije nagrade za ostvarenja u protekloj godini Istaknuto

Dell Technologies dodijelio Compingu dvije nagrade za ostvarenja u protekloj godini

Nakon što je ranije ove godine Comping potvrdila Platinum status u Dell Technologies Partnerskom programu, ova uspješna hrvatska ICT tvrtka, u ovom teškom vremenu za hrvatsko gospodarstvo, uspijeva ulijevati optimizam te je na događanju Partner Awards Adriatic 2020. osvojila čak dvije nagrade.

Riječ je o tradicionalnom godišnjem događanju koje organizira upravo Dell Technologies kako bi nagradila svoje partnere i distributere za sva postignuća u protekloj godini. Zbog epidemiološke situacije, ovogodišnji Partner Awards Adriatic 2020. održao se u virtualnom obliku što nije utjecalo na broj sudionika te ih je ove godine prisustvovalo čak 150 iz cijele Adriatic regije, što uključuje sudionike iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Albanije, Kosova i Sjeverne Makedonije. Na događanju su se dijelile nagrade najboljim partnerima za ostvarenja u protekloj godini i to u čak devet kategorija.

Dell Technologies je Compingu ove godine dodijelio nagrade za ostvarenja u protekloj godini i to u dvije kategorije: Net New Business Partner of The Year – Net New Business Partner of The Year in Croatia i Net New Business Partner of The Year in Adriatic Region kao „najmlađi“ Dell Technologies Platinum partner u Adriatic regiji. Comping je u kratkom vremenu uspio dostići visoku i zavidnu razinu tehničke i prodajne stručnosti u cijelom portfelju tvrtke Dell Technologies što su na kraju i implementirali u svoje svakodnevno poslovanje. Na kraju, ta su se znanja i prepoznala, prokomentirao je ovaj uspjeh predsjednik uprave Compinga, Alojzije Jukić:

„U iznimno kratkom vremenskom razdoblju ostvarili smo izvrsne prodajne rezultate, certificirali stručnjake te postigli zavidne ekspertize. Na ovaj je način naš partnerski odnos podignut na višu razinu, a naši klijenti ostvarili su dodanu vrijednost. Ove nagrade dodatni su nam poticaj da već sljedeće godine ostvarimo nagrade i u nekim drugim kategorijama“.

Comping Alojzije Jukic

Comping je u 2019. imao nekoliko uspješno implementiranih projekata koji su sadržavali Dell Technologies rješenja – od klijentskih do enterprise rješenja sa serverima i pohranom podataka. Upravo su pohrana podataka, sigurnost informacija, analitika te računarstvo u oblaku samo neke od usluga koje organizacijama omogućavaju bolje upravljanje i analizu podataka, a time i uspješnije poslovanje. To je jedan od ciljeva koje Comping njeguje već godinama, a uzmemo li u obzir da je ova zagrebačka tvrtka osvojila nagradu u ovoj kategoriji ne samo kao najbolji partner u hrvatskoj, već čitavoj Adriatic regiji koja broji osam zemalja, to još dodatno naglašava njihovo dostignuće.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next