Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Altiusova kontroling konferencija ove godine u online formatu Istaknuto

Altiusova kontroling konferencija ove godine u online formatu

Tvrtka Altius 7. svibnja ove godine održava 12. kontroling konferenciju o budućnosti razvoja kompetencija kontrolera.

Imate li kontroling koji vam u ovom trenutku može reći što trebate mijenjati i koliko je bitno razvijati ključne kompetencije kontrolera u vremenima krize, odgovorit će vam ovogodišnja Altiusova konferencija koja će se održati u online formatu.

Upravo je kontroler taj koji treba prepoznati latentne poremećaje u poslovanju i na njih upozoriti. Brzina i opseg krize uzrokovane korona virusom predstavljaju veliki izazov za direktore i vlasnike poduzeća. Upravo to je razlog za izgradnju još kvalitetnijih odnosa i suradnje između menadžmenta, ljudskih resursa i kontrolera. Na koji način to učiniti i kako prijedloge akcija i mjera - "izlazne" strategije prezentirati upravi, ali i cijelom timu u ovim izazovnim vremenima kojima ne ide na ruku ni dislociranost timova doznajte na online konferencijI 7. svibnja.

4 RAZLOGA ZAŠTO SUDJELOVATI NA ONLINE KONTROLING KONFERENCIJI

1. REAGIRAJTE PRAVOVREMENO – ne odgađajte nužno! Ignoriranje loših rezultata i odgađanje pravih odluka može samo dodatno pogoršati stanje u poduzeću.

2. IDENTIFICIRAJTE POTENCIJALE SVOJIH ZAPOSLENIKA – njihov razvoj jamči razvoj poduzeća i uspješno poslovanje na nepredvidivom tržištu, ali također održava poduzeće stabilnim u vremenima krize.

3. ODREDITE PRIORITETNA PODRUČJA VAŠEG PODUZEĆA – ukoliko se odlučite za restrukturiranje i reorganizaciju, važno je odrediti prioritete.

4. KONAČNO USVOJITE SVE DIMENZIJE PRIKUPLJANJA I OBRADE PODATAKA – potrebna vam je kompletna slika onog čime vaše poduzeće raspolaže. Samo tako možete analizirati postojeće stanje imovine, kapitala i obveza, ali i ljudskih potencijala.

Više informacija i obrazac prijave za sudjelovanje na konferenciji pronaći ćete na ovoj poveznici.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next