Logo
Ispiši ovu stranicu

Viberov lokalni broj za roaming bez naknada Istaknuto

Viberov lokalni broj za roaming bez naknada

Viber je najavio novi pretplatnički servis Viber Local Number namijenjen frekventnim putnicima.

On omogućuje odabir broja u državi po izboru na koji im se tad automatski prosljeđuju pozivi i poruke koje bi inače primali na svoj standardni Viber račun.

Taj će servis omogućiti komuniciranje po lokalnim cijenama, bez roaming naknada.

“Viberova usluga lokalnog broja obogaćuje korisničko iskustvo na dosad neviđen način, što Viber čini najmoćnijom komunikacijskom aplikacijom koja trenutno postoji,” izjavio je Viberov CEO, Djamel Agaoua. “Prioritet nam je korisnicima pružati nove i inovativne načine za komunikaciju i druženje i uvijek nastojimo biti relevantni u kontekstu njihovih potreba i želja. Od iseljenika koji imaju potrebu za lokalnim brojem koji će im služiti kao veza s domovinom, do vlasnika tvrtki koje posluju na međunarodnom tržištu i svojim klijentima iz cijelog svijeta žele pružiti doživljaj da su uvijek tu za njih, ova najnovija opcija omogućuje lokalnu prisutnost bez obzira gdje se nalazite“, dodaje.

Viberova usluga isprva će biti dostupna u Zapadnim zemljama poput SAD-a, Kanade i Ujedinjenog Kraljevstva, dok će ostale zemlje biti naknadno dodavane u sustav.

Za prvih deset tisuća pretplatnika Viber je osigurao cijenu korištenja lokalnog broja od dva dolara, dok će standardna cijena usluge iznositi pet.

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.