Logo
Ispiši ovu stranicu

Tele2 postao je član saveza za rodnu ravnopravnost Istaknuto

Tele2 postao je član saveza za rodnu ravnopravnost

IKEA Hrvatska u suradnji s Ipsosom provela je istraživanje koje je pokazalo kako je 62 posto muškaraca u Hrvatskoj svjesno povlaštenog statusa na radnom mjestu u odnosu na žene.

Kako bi prevazišli rodne barijere IKEA je održala konferenciju pod imenom „Ravnopravnost je bolja za sve“ te ujedno predstavila savez za rodnu ravnopravnost na radnom mjestu u kojem se našao i Tele2.

„Mi u Tele2 pridajemo veliku važnost uključivosti i raznolikosti u svim aspektima pa onda i u rodnoj ravnopravnosti. To je dio naše korporativne kulture i svakodnevnog poslovanja. Mnoga istraživanja, ali i naše poslovno iskustvo pokazuju da kompanije koje potiču raznolikost i rad u raznolikim timovima ostvaruju veći napredak i uspjeh. Mišljenja smo da različitost može imati samo pozitivan učinak jer raznoliki timovi nude drugačiji način razmišljanja i inovativan pristup rješavanju izazova“, rekao je predsjednik Uprave Tele2 Hrvatska Viktor Pavlinić.

Važnost odgovornosti za stvaranje ravnopravnost radnog okruženja za žene i muškarce naglasio je i direktor IKEA Jugoistočne Europe Stefan Vanoverbeke. „Zato smo pokrenuli osnivanje ovog saveza i želimo da ono postane kotač promjena. Njime želimo inspirirati druge da poduzmu još snažnije korake u prihvaćanju kulture uključivosti. Želimo učiti jedni od drugih kako stvoriti ravnopravnija radna okruženja jer su ona bolja za naše poslovanje, zaposlenike i zaposlenice te društvo u cjelini. Zajedno smo snažniji i možemo imati veći utjecaj“, istaknuo je Vanoverbeke.

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.