Logo
Ispiši ovu stranicu

Paldesk svojom platformom olakšava chatanje Hrabrom telefonu Istaknuto

Paldesk svojom platformom olakšava chatanje Hrabrom telefonu

Hrvatski startup Paldesk prilagodio je svoju chat platformu digitalnim kanalima udruge Hrabri telefon s ciljem osnaženja komunikacije između korisnika i savjetovatelja.

Radi se o interaktivnoj čekaonici u kojoj posebno kreiran bot nudi informativan i edukativan sadržaj djeci koja čekaju na javljanje savjetovatelja.

“Za Hrabri telefon razvili smo interaktivnu čekaonicu (chatbot) koja im omogućava da putem botova njihovi korisnici imaju pristup informacijama koje ih zanimaju čak i kada savjetovatelji Hrabrog nisu u mogućnosti uzvratiti na  upit. Na taj način smo osnažili komunikaciju između korisnika i savjetovatelja te unaprijedili način edukacije djece i tinejdžera, što je i bio cilj ove kampanje. Chatbot se pokazao kao odlično rješenje za korisnika kao što je Hrabri telefon, ali i za svakog koji nije uvijek dostupan te ne želi ostaviti svog korisnika bez odgovora“, pojasnio je direktor Paldeska Alen Selimbegović.

Asistentica programske koordinatorice savjetodavnih linija Hrabrog telefona Mirna Čagalj Farkas kazala je kako su se chatom približili djeci i tinejdžerima koji koriste digitalne kanale komunikacije. „Kada naši savjetovatelji nisu dostupni za chat naš hrabri bot pomoćnik pomaže našim korisnicima, pruža dodatnu edukaciju o temama koje ih zanimaju te ih na taj način „vodi“ kroz niz različitih informacija prije nego stupe u kontakt sa savjetovateljem“, dodala je Čagalj Farkas.

asdasd

Inače, Paldesk najviše posluje na tržištu SAD-a, a nedavno su tamo otvorili ured i angažirali prodajni tim.

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.