Logo
Ispiši ovu stranicu

Vodeća tajlandska turistička agencija i Lemax započeli suradnju Istaknuto

Vodeća tajlandska turistička agencija i Lemax započeli suradnju

Lemax je hrvatska tvrtka koja se bavi razvojem i prodajom softvera namijenjenog turističkim agencijama i turoperatorima, a ovih su dana potpisali ugovor s vodećom turističkom agencijom iz Tajlanda.

Radi se o najvećem ugovoru za Lemax, a pomoći će radu 700 zaposlenika, njihovih 4000 partnera i osam tržišta. Većinski će se raditi o aranžmanima koji se ugovaraju u Hrvatskoj, a to su turističke usluge u Kini, Indoneziji, Kambodži, Tajlandu, Vijetnamu, Singapuru, Maleziji i Mjanmaru s posredstvom Asian Trailsa.

„Osim prve prekretnice 2001. godine kada smo bili fokusirani na turizam, ulaskom na globalno tržište sa softverom u potpunosti kreiranim hrvatskim znanjem i investicijama, zamah našem rastu osigurala je promjena poslovnog modela. Iako smo u početku pretežito poslovali prema lifetime licence modelu, opredijelili smo se za SaaS model poslovanja, odnosno „software as a service,“ što nas je izdvojilo na hrvatskom i donijelo nove korisnike na stranim tržištima. Naš softver korisnicima, turističkim agencijama i turoperatorima, pomaže povećati efikasnost i prodaju. Uz kompletno upravljanje rezervacijskim procesom, pokriva širok spektar aktivnosti budući da imamo specijalizirane module za marketing, prodaju, računovodstvo, financije te logistiku“, kazao je direktor Lemaxa Mate Kostovski.

Inače, ovu je godinu obilježio rebranding kompanije te je Lemaxov iTravel softver promijenio naziv u Lemax softver.

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.