Logo
Ispiši ovu stranicu

Eksperimentalnim programom "Škola za život" ka naprednijem obrazovanju Istaknuto

Eksperimentalnim programom "Škola za život" ka naprednijem obrazovanju

Od ove školske godine 46 osnovnih te 26 srednjih škola sudjeluje u eksperimentalnom programu Škola za život.

Nešto više od 8,700 učenika obuhvaćeno je programom, a promjene će biti vidljive u načinu rada, kurikulumu, nastavnim metodama, metodama vrednovanja te udžbenicima i nastavnim materijalima koji će, za razliku od dosadašnjih, biti u digitalnom i online obliku.

Program je osmišljen od strane Ministarstva znanost i obrazovanja, a suradnji s Tele2 učenicima su osigurane besplatne količine podatkovnog prometa na mjesečnoj bazi, što to je jedna od početnih stepenica ka naprednijem obrazovnom sustavu.

„Veseli nas što sudjelujemo u ovom programu i tako pomažemo digitalizaciju obrazovnog sustava u Hrvatskoj. Podržavanje ovog programa za nas je logičan nastavak naših dosadašnjih napora usmjerenih na digitalizaciju”, kazala je Monika Majstorović, direktorica za marketing proizvoda i strategiju Tele2 Hrvatska.

Iz Tele2 dodaju kako je digitalizacija nužan preduvjet napretka društva u cjelini te pozdravljaju daljnji razvoj obrazovnog sustava na temeljima tehnologije i svih prednosti koje ona u današnje vrijeme nosi.

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.