Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Dell EMC predstavio objedinjen Partner Program Istaknuto

Dell EMC predstavio objedinjen Partner Program

Predstavljen je objedinjen Dell EMC Partner Program, koji nastoji pružiti najbolje od dva dosadašnja programa. Razvijen u suradnji s partnerima diljem svijeta, primarna načela ovog partnerskog programa su da bude jednostavan, predvidljiv i profitabilan.

„Globalno poslovanje se brzo mijenja, s obzirom na to da je sve više korisnika u prvom redu usmjereno na ulaganja u digitalnu transformaciju. Dell EMC i njegovi partneri jedinstveno su pozicionirani na tržištu kako bi pomogli korisnicima da prođu ovu evoluciju“, rekao je John Byrne, Global Channel, Dell EMC. „Dell EMC pruža raznolike mogućnosti svojim partnerima kroz vodeći portfelj inovativnih proizvoda, usluga i rješenja, a sada s Dell EMC Partner Programom pruža podršku i programe koji će im pomoći u razvoju poslovanja.“

Michael Collins, viši potpredsjednik Dell EMC EMEA dodao je: „Marljivo smo izgradili Dell EMC Partner Program kako bi bio najpoželjniji program u industriji. Pružamo sredstva i prilike, uz priznanje i profitabilnost koje naši partneri žele i zaslužuju. Potpuno smo usmjereni na naše partnere, kao i u njihov uspjeh.“

Nove vrste programa uključuju razine Titanium, Platinum i Gold, kao i nove razine statusa s Titanium Tier i Titanium Black.

Razina Titanium Black se dobiva samo uz pozivnicu, a posebno je osmišljena da ojača odnose s partnerima koji su značajno usklađeni s Dell EMC-om.

Unificiran program obuhvaća čitav Dell EMC partner ekosistem, uključujući pružatelje rješenja, usluga u oblaku, strateški izdvojene dijelove poslovanja, OEM partnere, sistem integratore i partnere u distribuciji. Program uključuje specifične prednosti i poticaje usklađene prema određenom tipu partnera.

Distribucija je ključna komponenta koja partnerima pomaže da dostavljaju svojim korisnicima, a Dell EMC dodatno ulaže kako bi taj posao rastao. Program distribucije nudi sveobuhvatan set pogodnosti. Dell EMC planira objediniti popis distribucijskih partnera u novom programu, te ostvariti suradnju s ključnim globalnim partnerima koji ulažu u kompaniju. Dell EMC će održavati manji set lokalnih distributera u zemlji.

Dell EMC nagrađuje partnere u slučaju širenja poslovanja. Kroz potpuno integriran i jednostavan postupak te globalno aktivan Partner Code of Conduct, Deal Registration program pomaže zaštiti partnere koji aktivno promoviraju Dell EMC proizvode i rješenja. Partneri s registriranim i odobrenim prilikama dobivaju povlaštene cijene kao i zaštitu od kolizije s izravnom prodajom.

Partneri mogu izgraditi bolje odnose, osigurati veću vrijednost kupcima i povećati profitabilnost kada svoju ponudu upotpune s Dell EMC Uslugama. Novi program partnerima daje mogućnost da izaberu kako će iskoristiti mogućnosti rasta s ponudom usluga. Partneri mogu preprodavati Dell EMC Usluge kako bi zaradili unosne rabate i doprinose prema zahtjevima, dok oni koji steknu Service Competencies u savjetovanju, podršci i implementaciji mogu sami pružiti Dell EMC Usluge.

Kako bi se poboljšalo iskustvo partnerstva, na raspolaganju će biti jedan portal za Dell EMC Partner Program, s prepoznatljivim značajkama za svaki tip partnerstva i raznovrsnim korisnim informacijama. Zajednički pristup za sve partnere bit će dostupan od 20. veljače 2017.

Kroz portal, Dell EMC partneri imaju pristup traženim alatima i resursima, uključujući:
•    Rabat i praćenje MDF-a
•    Prodajne i marketinške alate
•    Vodiče za programe i događaje
•    Specifične pogodnosti i uvjete prema zemljama
•    Često postavljana pitanja
•    Edukacija i kompetencije
•    Prijava i registracija
•    Usluge i resursi podrške
•    Prodajni alati

Prilika za profitabilnost je temelj programa koji nagrađuje partnere s unosnim popustima te Dell EMC osigurava isplatu baznih rabata i rabata za rast poslovanja. Partneri koji u ponudu uključe usluge kako bi razvili novi segment poslovanja mogu zaraditi i dodatne rabate. Uz to, dostupno je i 150 milijuna dolara za dodatna ulaganja kako bi se povisili zarađeni i predloženi rabati i sredstva za razvoj tržišta.

Kako poduzeća ubrzavaju svoj pomak prema digitalnom poslovanju i oblaku, Dell EMC povećava svoju predanost kroz dodatna ulaganja u Cloud Service Provider dio novoga partnerskog programa. Ova ulaganja počinju s povećanim go-to-market sredstvima, uspostavljanjem inženjerskog tima za pružanje usluga, a sve uz nove rabate na temelju prihoda te pristup sredstvima za razvoj poslovanja.

Saznajte vise od novom Dell EMC Partner Programu ovdje.

PR

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next