Logo
Ispiši ovu stranicu

Asseco SEE Hrvatska dobiva novog predsjednika uprave – Igora Gržalju Istaknuto

Igor Gržalja, predsjednik Uprave Asseca SEE Hrvatska Igor Gržalja, predsjednik Uprave Asseca SEE Hrvatska

Asseco SEE javlja promjene u sastavu svoje uprave u Hrvatskoj. Nov predsjednik Uprave Asseca SEE Hrvatska sada je Igor Gržalja, menadžer s 15-godišnjim iskustvom stečenim na različitim pozicijama u IT industriji, uključujući dizajn i razvoj softvera, upravljanje projektima, gradnju timova i organizacijske strukture, razvoj poslovanja i prodaju.

Gržalja je rodom iz Labina. Diplomirao je na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu. Karijeru je započeo u Logosu, jednoj od tvrtki koju je u Hrvatskoj kupila grupa Asseco SEE. Kraće vrijeme radio je u Hewlett-Packard-u, nakon čega se vratio u Asseco gdje je posljednjih 5 godina bio na regionalnoj poziciji direktora prodaje i razvoja poslovanja za središnju i jugo-istočnu Europu. Svojim najvećim postignućima smatra gradnju i uspostavu učinkovite prodajne organizacije koja je omogućila velike međunarodne projekte, najviše u financijskoj industriji i javnoj upravi.

Kao novi predsjednik Uprave Asseca SEE Hrvatska Igor Gržalja planira se posvetiti daljnjem razvoju poslovanja tvrtke, nastavku gradnje odnosa s klijentima u zemlji i regiji te dodatnom osnaživanju tima na svim razinama, a posebno u domeni inovacija odnosno razvoja novih proizvoda i usluga. Planira nastaviti raditi na započetim projektima uz podršku partnera uključujući FinTech tvrtke, a nove prilike vidi u iniciranju aktivnosti koje će pomoći transformaciji bankarskog sektora i unaprijediti ključne parametre poslovanja banaka.

Igor Gržalja će na mjestu predsjednika Uprave Asseca SEE Hrvatska naslijediti Dražena Pehara. Iz Uprave su otišli i Emir Memić i Ivica Petrović, a uz Igora u Upravi ostaju Ljiljana Ivanek i Ivan Bušić.

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.