Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Digital Takeover: Digitalni stručnjaci preuzimaju Zagreb na konferenciji u ožujku Istaknuto

Digital Takeover: Digitalni stručnjaci preuzimaju Zagreb na konferenciji u ožujku

Nakon uspješnog lansiranja platforme Digital Takeover 2015. godine, organizator 24 sata najavljuje prvu regionalnu konferenciju Digital Takeover koja će se održati u Zagrebu 14. ožujka 2017. godine na lokaciji CineStar Zagreb, Branimir centar. Digital Takover je digitalna konferencija čija je misija transformacija regionalne digitalne scene kroz razmjenu praktičnih znanja i vještina uz predstavljanje trendova od strane vodećih globalnih i regionalnih digitalnih stručnjaka.

Činjenica da hrvatski i regionalni oglašivači ne prate potrebe svojih korisnika iako su Hrvati dokazano digitalna nacija s prosjekom od 7 sati dnevno provedenog vremena na internetu, a s tek 12% ulaganja medijskih budžeta u digitalno oglašavanje razlog je organiziranja ove konferencije kojom se želi osvijestiti važnost ulaganja u digitalno oglašavanje.

Neke od tema koje će predavači i panelisti konferencije pokriti su digitalna transformacija, content marketing, native oglašavanje, influenceri, big data, video, a uz  panel diskusije i predavanja na programu će biti i radionice koje će voditi eksperti u digitalnom marketingu, koji su ujedno i predavači s bogatim iskustvom na visokom učilištu Algebra.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next