Logo
Ispiši ovu stranicu

Dodatno uljepšajte blagdanske uspomene uz Sony gadgete

Slušalice MDR-100ABN Slušalice MDR-100ABN

Uljepšajte ulazak u novu godinu sebi i svojim najmilijima poklonima iz tvrtke Sony, u čijoj ćete raznovrsnoj ponudi pronaći nešto po svačijem ukusu. Od gramofona, preko prijenosnih plejera Walkman i zvučnika, fotoaparata i video kamera do televizora.

Novogodišnja glazba u visokoj rezoluciji

Priredite toplu i veselu atmosferu za obitelj i prijatelje uz pucketave melodije sa Sony gramofona PS-HX500, koji nudi mogućnost snimanja u visokoj rezoluciji. Ovaj retro uređaj vam daje priliku da uživate u svojim voljenim pločama kod kuće, ali i u pokretu, dok odlična izrada gramofona omogućava istinskim ljubiteljima vinila da se prepuste omiljenim blagdanskim hitovima.

Sony gramofonPS-HX500

Kada vam zatreba predah od slavlja, opustite se uz raznobojne Sony h.ear on Wireless NC slušalice. Upečatljivi dizajn u pet boja pristaje svakom modnom stilu, dok funkcija za digitalno potiskivanje buke suzbija zvukove iz okoline tako da se u potpunosti možete koncentrirati na glazbu. Povežite svoje slušalice s odličnim Sony Walkman uređajem visoke rezolucije (model NW-ZX100HN) i iskoristite Bluetooth vezu za prijenos sadržaja visoke kvalitete uz pomoć ugrađenog S-Master HX digitalnog pojačala. Zahvaljujući kapacitetu memorije od 128GB, omiljeni blagdanski hitovi će vam uvijek biti dostupni.

Sony Walkman NW ZX100HN lifestyleWalkman NW-ZX100HN

Dočekajte 2017. godinu u krugu prijatelja na vašoj kućnoj zabavi

Pozdravite završetak stare i dolazak nove godine spektakularnom zabavom s impresivnim EXTRA BASS zvučnicima. Neka vas ne prevari simpatičan dizajn modela SRS-XB3 – pritiskom na EXTRA BASS taster, njihova snaga će protresti cijelu sobu. Za još bolju atmosferu, isprobajte veću jačinu uz audio sistem velike snage GTK-XB7 koji nudi mogućnost povezivanja preko Bluetooth standarda, zvučne efekte i raznobojna svjetla. U ponudi su i bežične MDR-XB650BT EXTRA BASS slušalice čija tehnologija Bass Booster pruža snažan ritmični zvuk.

Sony Zvucnik GTK XB7 lifestyleGTK-XB7

Uđite u kadar čarobnih uspomena

Zabilježite svaki detalj blagdanske magije Sony α6300 fotoaparatom s izmjenjivim objektivima, kojeg odlikuje najbrži autofokus na svijetu i nevjerojatnih 425 autofokusnih točaka s detekcijom faze. Ukoliko imate u planu dočekati kraj stare godine na uzbudljivom putovanju, model DSC-RX100 IV bit će vaš idealni suputnik. Jednoinčni slojeviti senzor ovog uređaja osigurava snimanje 40x super usporenog snimka pri brzini od 1000 kadrova u sekundi, snimanje video zapisa visoke 4K rezolucije, kao i nevjerojatno detaljne fotografije. Ovaj fotoaparat odlikuje ZEISS Vario-Sonnar T* 24-70mm (ekvivalent 35mm) F1.8-F2.8 objektiv, a zahvaljujući kompaktnoj veličini, možete ga ponijeti bilo gdje.

Sony Fotoaparat a6500a6500

Uz Sony FDR-AX53 4K Handycam kameru, sve važne trenutke možete snimiti u 4K Ultra HD rezoluciji za četverostruko više detalja nego što nudi Full HD format, pri čemu je podrhtavanje kamere umanjeno stabilizacijom slike Balanced Optical SteadyShot. Originalni poklon može biti i kompaktni fotoaparat DSC-HX90V s optičkim uvećanjem od 30 puta i OLED tražilom s mogućnošću uvlačenja. Ovaj uređaj nudi brojne stilove snimanja koji se mogu prilagoditi potrebama korisnika i brzom procesoru slike. Najvještiji fotograf u obitelji će se obradovati čuvenom fotoaparatu punog formata α7R II koji pruža izuzetnu kvalitetu slike čak u uvjetima slabog osvjetljenja. Uz pomoć CMOS senzora s pozadinskim osvjetljenjem, ovaj uređaj će zabilježiti magične blagdanske trenutke u nevjerojatnoj rezoluciji od 42,4 megapiksela. Za savršen obiteljski portret, sparite fotoaparat α7R II sa SEL85F14 G Master objektivnom.

Uživajte u novogodišnjem TV programu uz Sony televizore

Uronite u najdraže blagdanske filmske priče uz seriju fantastičnih Sony 4K HD televizora. Ukoliko želite najvišu kvalitetu slike u svom dnevnom boravku, izaberite ZD9 – najnoviji 4K HDR televizor dostupan s dijagonalama od 65, 75 i nevjerojatnih 100 inča. Nagrađivan model KD-65XD93 pruža izuzetnu kvalitetu slike i prelijepi dizajn, dok spektakularan High Dynamic Range standard nudi najvišu razinu detalja i jasnoće. Možete isprobati i moćan model KD-75XD94 od 75 inča koji će pretvoriti vašu sobu u kino. Za najbolji zvuk, izaberite UHP-H1 2.1-kanalnu traku sa zvučnicima kompaktnog dizajna koja emitira zvuk s trosmjernih zvučnika i šest odvojenih pojačala. Premium audio i video player UHP-H1 s dizajnom u jednoj kutiji osigurava Full HD prijenos za video igre, muziku i filmove najbolje kvalitete slike i zvuka.

ZD9BRAVIA ZD9

Impresivni uređaji za cijelu porodicu – Sony iznenađenja ispod jelke

Neka vas prvog dana nove godine dočekaju praktični pokloni, kao što je mini Bluetooth zvučnik SRS-X11 koji dolazi u nekoliko atraktivnih boja i pruža iznenađujuće snažan zvuk za svoju veličinu. Idealan partner za snimanje zimskih avantura je akcijska kamera HDR-AS50, dok će vam za ostvarivanje fitnes ciljeva nakon završetka brojnih blagdanskih proslava poslužiti vodootporni Walkman modeli NW-WS410 s kapacitetom memorije od 4GB (model WS413) ili 8GB (WS414) podataka i režimom ambijentalnog zvuka.

PR

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.