Logo
Ispiši ovu stranicu

CITUS je nacionalni pobjednik Eurpean Business Awards Istaknuto

Vlasnik Citusa Tomislav Bronzin preuzima nagradu Vlasnik Citusa Tomislav Bronzin preuzima nagradu

Hrvatska tvrtka CITUS proglašena je nacionalnim pobjednikom u kategoriji „Innovation“, na natjecanju European Business Awards (EBA). EBA je veliko europsko natjecanje koje promiče poslovnu izvrsnost, uspješnost u poslovanju te najbolje prakse u europskoj poslovnoj zajednici.

Nagrada EBA se dodjeljuje već deset godina za redom i podupiru je poslovni čelnici, akademski i politički predstavnici iz cijele Europe. Ove je godine u natjecanje bilo uključeno 33000 tvrtki iz Europe, a njih 634 odabrane su kao nacionalni pobjednici. Temeljne vrijednosti EBA, na osnovu kojih se ocjenjuje i dodjeljuju nagrade, su inovacija, etika i uspjeh tvrtke.

„Čestitam CITUS-u. Njihov uspjeh i mukotrpan rad imaju izuzetno važnu ulogu u stvaranju snažnije europske poslovne zajednice. Želim im puno uspjeha u sljedećem krugu!", izjavio je izvršni direktor EBA Adrian Tripp.

„Ove godine po prvi puta sudjelujemo u European Business Awards natjecanju i izuzetno mi je drago da smo proglašeni nacionalnim pobjednikom u kategoriji „Innovation“. No, to nije kraj EBA natjecanja. Sada je pred nam novi izazov u međunarodnom, europskom okruženju. Ova nagrada rezultat je rada cijelog Citus tima i izuzetno sam ponosan na njega.“, izjavio je Tomislav Bronzin, vlasnik tvrtke Citus.

Kao nacionalni pobjednik CITUS ulazi u drugu fazu natjecanja za dobivanje priznanja Ruban d`Honneur, čiji dobitnici ulaze u finale za europske pobjednike u istim kategorijama. Proglašenje dobitnika europskih nagrada European Business Awards 2016/17 održat će se 2017. godine.

Citusov tim je u proteklih 17 godina diljem svijeta osvojio preko 50 nagrada za inovacije koje je pretvorio u uspješne proizvode. Nagrade su potvrda potencijala rješenja za koja su i investitori i strateški partneri već pokazali interes za ulaganje u njih.

PR

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.