Menu

CITUS je nacionalni pobjednik Eurpean Business Awards Istaknuto

Vlasnik Citusa Tomislav Bronzin preuzima nagradu Vlasnik Citusa Tomislav Bronzin preuzima nagradu

Hrvatska tvrtka CITUS proglašena je nacionalnim pobjednikom u kategoriji „Innovation“, na natjecanju European Business Awards (EBA). EBA je veliko europsko natjecanje koje promiče poslovnu izvrsnost, uspješnost u poslovanju te najbolje prakse u europskoj poslovnoj zajednici.

Nagrada EBA se dodjeljuje već deset godina za redom i podupiru je poslovni čelnici, akademski i politički predstavnici iz cijele Europe. Ove je godine u natjecanje bilo uključeno 33000 tvrtki iz Europe, a njih 634 odabrane su kao nacionalni pobjednici. Temeljne vrijednosti EBA, na osnovu kojih se ocjenjuje i dodjeljuju nagrade, su inovacija, etika i uspjeh tvrtke.

„Čestitam CITUS-u. Njihov uspjeh i mukotrpan rad imaju izuzetno važnu ulogu u stvaranju snažnije europske poslovne zajednice. Želim im puno uspjeha u sljedećem krugu!", izjavio je izvršni direktor EBA Adrian Tripp.

„Ove godine po prvi puta sudjelujemo u European Business Awards natjecanju i izuzetno mi je drago da smo proglašeni nacionalnim pobjednikom u kategoriji „Innovation“. No, to nije kraj EBA natjecanja. Sada je pred nam novi izazov u međunarodnom, europskom okruženju. Ova nagrada rezultat je rada cijelog Citus tima i izuzetno sam ponosan na njega.“, izjavio je Tomislav Bronzin, vlasnik tvrtke Citus.

Kao nacionalni pobjednik CITUS ulazi u drugu fazu natjecanja za dobivanje priznanja Ruban d`Honneur, čiji dobitnici ulaze u finale za europske pobjednike u istim kategorijama. Proglašenje dobitnika europskih nagrada European Business Awards 2016/17 održat će se 2017. godine.

Citusov tim je u proteklih 17 godina diljem svijeta osvojio preko 50 nagrada za inovacije koje je pretvorio u uspješne proizvode. Nagrade su potvrda potencijala rješenja za koja su i investitori i strateški partneri već pokazali interes za ulaganje u njih.

PR

na vrh članka

Više vijesti

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next