Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Obnovljeni toneri štede novac i pomažu u zaštiti prirode

Obnovljeni toneri štede novac i pomažu u zaštiti prirode

Ispis dokumenata u poslovne i privatne svrhe bilježi konstantan porast što je dovelo do pojave zamjenskih laserskih i tintnih uložaka (http://www.print-team.hr/shopdisplaycategories.asp) za pisače čija je cijena i do trostruko manja od cijene originalnog uloška.

Kod kupnje zamjenskih uložaka postavlja se pitanje kvalitete i mogu li oni naštetiti pisačima u kojima se koriste. Odgovor je... kako koji.

Najjeftiniji i najslabiji po kvaliteti su tzv. klonovi. To su, najčešče kineske, kopije originalnih uložaka za čiju se proizvodnju upotrebljavaju jeftine sirovine upitne kvalitete. Takvi ulošci rjetko kada ispišu deklarirani broj stranica, a kad se to i dogodi kvaliteta ispisa je vrlo upitna. Klonirani laserski ulošci često ostavljaju crte ili zatamnjena područja na dokumentu dok se tinte sasušuju u inkjet pisačima.

Druga opcija su obnovljeni laserski i tintni ulošci za pisače koji kao osnovu koriste istrošeni originalni uložak kojemu se nakon rastavljanja i čišćenja mijenjaju svi djelovi koji pokazuju istrošenost. Nakon zamjene mehaničkih djelova uložak se puni prahom, brtvi i ugrađuje mu se novi chip.

Obnavljanje laserskih i tintnih uložaka za pisače (www.print-team.hr/shopcontent.asp?type=proizvodnja) pomaže očuvanju okoliša drastičnim smanjivanjem otpada. Uz ekološku komponentu, istovremeno otvara nova radna mjesta, a korisniku pruža visoku pouzdanost u radu uz znatno smanjenje troškova.

Vodeči hrvatski proizvođač, sa višegodišnjim iskustvom, u obnovi uložaka za pisače je tvrtka MicroTeam iz Velike Gorice čiji se proizvodi prodaju pod brandom Print Team.

printteam proizvodi

Zahvaljujuči višegodišnjem iskustvu u proizvodnji Print-Team ima vlastite stručnjake za istraživanje i razvoj što osigurava da svaki proizvod zadovoljava ili nadilazi performanse originalnih uložaka po pitanju kapaciteta i kvalitete ispisa.

Svaki Print-Team uložak za pisače je detaljno testiran i dolazi s dvije godine jamstva na kvalitetu i količinu ispisa. Pored toga upotreba Print Team uložaka je potpuno sigurna jer proizvođač jamči za bilo kakvu štetu na pisaču ako je uzrok kvara uložak.

Za razliku od kineskih klonova, obnovljeni ulošci za pisače poštuju patentna prava proizvođača i kvalitetu ugrađenih komponenti čime osiguravaju potpunu kompatibilnost s pisačima u kojima se koriste. To znači da nema nepotrebnog habanja djelova pisača koji su u kontaktu s uloškom što produžuje životni vijek pisača.

Pri izradi Print Team uložaka za pisače koriste se ekološki materijali čija je kvaliteta istovjetna što je potvrđeno normom ISO 14001 koja je međunarodno prihvaćen standard koji usklađuje ekološke ciljeve sa pravnim normama. Ovim standardom postiže se ravnoteža između ekonomske efikasnosti i zaštite životne sredine.

Pored ISO14001 Print Team toneri zadovoljavaju i DIN 33870, DIN 33871 te ISO 19752/19798 i ISO 24711 certifikate koji dokazuju dobru organizaciju i kvalitetu proizvodnje s ciljem pružanja što večeg zadovoljstva korisniku uz maksimalnu moguću uštedu i trošak ispisa po stranici.

Tridestak djelatnika Print-Teama izuzetno su ponosni na svega 0.7% reklamacija na proizvode.Posjetite internet prodavaonicu Print-Team (http://www.print-team.hr) i uvjerite se da su njihovi proizvodi jedina alternativa originalnom ulošku za pisač.

printteam logo

INFO:
MicroTeam
Kurilovečka 1
Velika Gorica
Tel: 01 6219 280
Fax: 01 6219 282
Web: www.print-team.hr

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next