Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Predstavljen SB SmartNet, nova platforma mobilnog i internetskog bankarstva za klijente u Hrvatskoj

Predstavljen SB SmartNet, nova platforma mobilnog i internetskog bankarstva za klijente u Hrvatskoj

Zahvaljujući platformi koja se temelji na rješenju Comarch Smart Finance, klijenti – fizičke osobe Splitske banke imaju brzi pristup bitnim informacijama o računu kao i nizu praktičnih transakcijskih usluga. SB SmartNet, nova platforma mobilnog i internetskog bankarstva koju je razvila tvrtka Comarch i koja je uspješno implementirana u Splitskoj banci u Hrvatskoj, omogućuje klijentima banke jednostavnije i učinkovitije poslovanje s bankom.

“Kad smo pokretali projekt osmišljavanja novog internetskog i mobilnog bankarstva, naša vizija je bila da Splitska banka pruži kljentima ne samo tehnološko rješenje, nego i korisnicima prilagođenu aplikaciju na koju će se svatko lako naviknuti, dakle vrhunski uslužni kanal kojim ćemo se svrstati među tehnički najnaprednije banke na hrvatskom tržištu”, objašnjava Andre-Marc Prudent, predsjednik Uprave i glavni izvršni direktor Splitske banke.

Zahvaljujući vizualno privlačnim prikazima i grafikonima korisnici aplikacije SB SmartNet mogu jednostavno provjeriti stanje svog računa i odmah vidjeti na što su skloni potrošiti svoja sredstva. Sustav im omogućava učinkovitu kontrolu kućnog budžeta i upozorava na neplanirane troškove ili skori datum otplate troškova kreditne kartice.

„Glavna prednost uvedenog rješenja je to što stvarno pomaže korisnicima u upravljanju osobnim financijama", naglašava Sławomir Gierek, direktor odjela digitalnog bankarstva u Comarchu.

Mobilna verzija aplikacije SB SmartNet, dizajnirana za operativne sustave iOS i Android, omogućuje jasnoću, jednostavno korištenje i sigurnost u bankarskom poslovanju, a i prilagođenost malim ekranima.

„Naši klijenti danas imaju alat koji im omogućava brzo i jednostavno bankarstvo, ma gdje se nalazili. Aplikacija je razvijena s jednim ciljem – osigurati korisnicima maksimalno lako korištenje omogućujući im da do svake opcije dođu u najviše tri dodira prstom“, ističe Nelsi Rončević, članica Uprave Splitske banke nadležna za poslovanje s građanstvom. Predsjednik Uprave i Glavni izvršni direktor Splitske banke, Prudent, istaknuo je kako Splitska banka ima za cilj daljnje ulaganje u tehnološki napredak za sve klijente banke. Rade na svim segmentima klijenata, uključujući više od 2500 velikih poduzeća, koji će također imati svoje mjesto u novoj platformi.

Comarch je specijaliziran za razvoj naprednih softverskih rješenja i informatičkih sustava za glavne financijske institucije na području bankarstva, osiguranja i tržišta kapitala. Portfelj njihovih klijenata obuhvaća osiguravajuća društva, banke, investicijske i mirovinske fondove, brokerske tvrtke i društva za upravljanje fondovima u više od 30 zemalja.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next