Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Tele2 4G mreža pretplatnicima i bonašima bez dodatnih troškova Istaknuto

Tele2 4G mreža pretplatnicima i bonašima bez dodatnih troškova

Tele2 je prvi u Hrvatskoj ponudio nacionalnu 4G mrežu pretplatnicima i korisnicima bonova bez dodatnih troškova. Tele2 Hrvatska je 1. veljače pokrenuo nacionalnu 4G mrežu koja pokriva 90% stanovništva. Nova mreža temelji se na vrhunskoj tehnologiji budućnosti i omogućava korisnicima 4G uređaja potpuno iskustvo pokrivenosti 4G mrežom.

Tele2 4G mreža pokriva sve veće gradove, cijelu obalu te stotine gradova diljem Hrvatske, nudeći hrvatskim korisnicima brzi mobilni i bežični internet u cijeloj zemlji.

Kako bi koristili 4G uslugu korisnici moraju imati uređaj koji podržava 4G mrežu te 4G SIM karticu. Korisnici Tele2 mreže mogu provjeriti imaju li uređaj koji podržava 4G i pripadajuću 4G SIM karticu unosom broja svog mobilnog telefona na web stranici Tele2. Gotovo svim pretplatnicima Tele2 koji imaju 4G uređaj, a nemaju 4G SIM karticu početkom siječnja je poslana besplatna 4G SIM kartica.

Tele2 Hrvatska 4G LTE signal pokretanje mreze 2

Pokretanjem 4G mreže s nacionalnom pokrivenošću i nedavno dovršenom nadogradnjom 3G mreže Tele2 sada pokriva 99% stanovništva glasovnom uslugom, 97% stanovništva 3G podatkovnom uslugom, 98% autocesta 3G podatkovnom i glasovnom uslugom te od 1. veljače i 90% stanovništva 4G podatkovnom uslugom, što je čini jednom od najsveobuhvatnijih mreža u cijeloj regiji.

Tele2 4G mreža donosi značajne prednosti poslovnim korisnicima i tvrtkama koji se u velikoj mjeri za svoje uspješno poslovanje oslanjaju na podatkovne usluge. To omogućuje bolju produktivnost zaposlenika koji su u pokretu i koji će koristiti cloud proizvode kako bi ostali povezani s poslovnim aplikacijama ili sustavima. Također, Tele2 4G osigurava cijeli eko-sustav IoT usluga koje se oslanjaju na nisku latenciju i stabilne velike brzine. Pokretanje 4G usluge i najmodernija 3G mreža omogućuju Tele2 pružanje najpotpunijeg korisničkog iskustva.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next