Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Clubber's Choice: inovativna aplikacija za turizam, ugostitelje i krajnje korisnike Istaknuto

Screenshot Clubber's Choice Screenshot Clubber's Choice

U srijedu, 14. listopada u Zagrebu je predstavljen Clubber's Choice namijenjen za digitalnu promociju urbane kulture. Trilix je na tržištu prisutan od 2007. godine i prepoznat je kao pouzdan partner na području razvoja, integracije i podrške IT sustava i tehnologija te usluge konzaltinga na području rješenja za upravljanje organizacijom i rizicima te sukladnost regulativi (GRC - Governance, Risk and Compliance). Jedan od Trilixovih vodećih proizvoda je Service Delivery platforma Trilix DSDS™ za kreiranje, pohranu i distribuciju digitalnih roba poput različitih vrsta elektroničkih bonova te za mobilna i beskontaktna plaćanja.

Glavni korisnici Trilixovih usluga su mobilni operateri, lutrijske organizacije, tvrtke koje upravljaju autocestama te financijske institucije.

"U ovom trenutku Trilix zauzima vodeće mjesto u Hrvatskoj u području procesora digitalnih dobara s tržišnim udjelom od preko 90% gdje poslužuje više od 17.000 maloprodajnih mjesta u cijeloj Hrvatskoj. U tijeku je snažan iskorak na inozemna tržišta regije, a intenzivno istražujemo mogućnosti i na prekomorskim destinacijama. Odlučili smo napraviti proboj na tržištu složenih rješenja koja osim procesinga velikog broja transakcija u kratkom vremenu zahtijevaju i komunikaciju s krajnjim korisnicima – širokom populacijom. Rezultat toga imate priliku vidjeti danas kad vam predstavljamo modularnu platformu za prikupljanje i obradu korisničkih podataka i navika te prilagođenu komunikaciju s prepoznatim korisnikom i poticanje njegove lojalnosti. Ova platforma omogućava bilo kome tko želi upoznati svoje krajnje korisnike, da pokrene svoj program pod svojim imenom koristeći platformu ili se jednostavno priključi u Clubbers Choice aplikaciju platforme", rekao je Mladen Amidžić, predsjednik Uprave Trilixa.

"Clubber's Choice je rezultat intenzivnog promišljanja o potrebama modernih ugostitelja, turističkih radnika, proizvođača i distributera pića te krajnjih korisnika – svih nas. Ideja je omogućiti gostima lokala da na brz i jednostavan način prikupljaju bodove pri konzumaciji koristeći smartphone skeniranjem QR kodova dodijeljenih konobarima ili ispisanih na računima. Kad gost prikupi dovoljno bodova, a prag određuje sam ugostitelj kroz jednostavno web sučelje, u aplikaciji mu se pojavljuje nagradni kupon koji može na licu mjesta zamijeniti za nagradu. Nagrada može biti popust na konzumaciju ili nešto sasvim drugo – ovisi o ugostitelju.", istaknuo je Mladen Savin, voditelj ključnih kupaca i voditelj projekta Clubber's Choice.

Rješenje se sastoji od mobilne aplikacije nativno rađene za iOS i Android koja je alat gosta za prikupljanje bodova i ostvarivanje prava na nagrade ugostitelja. Uz ovu osnovnu funkcionalnost, moguće je osvojeni nagradni kupon poslati drugom korisniku, ukoliko je povezan s pošiljateljem kupona putem Facebooka. Gost ako želi može objaviti slikovne i tekstualne statuse na newsfeed aplikacije i na Twitter i Facebook. Sve ovo višestruko povećava prisutnost u lancu na socijalnim mrežama olakšavajući komunikaciju između davatelja i korisnika usluga. Druga komponenta sustava je vrlo jednostavno web sučelje koje ugostiteljima omogućuje da nadziru rad sustava u svojim lokalima i komuniciraju sa svojim gostima koji koriste mobilnu aplikaciju kroz slanje obavijesti o događanjima te mogućnost slanja anketa sa ponuđenim odgovorima. Sve aktivnosti prema gostima moguće je ciljano provoditi prema skupinama koje su ugostitelju zanimljive. Odabir prepoznatog korisnika se može izvršiti po cijelom nizu kriterija te po učestalosti posjeta lokala ili zabilježenim navikama korisnika.

"Prioritet pri izradi Clubber's Choice sustava bio je brzina i jednostavnost korištenja. Uz taj zahtjev išli smo u korak s vremenom i iskoristili mogućnosti koje pružaju društvene mreže i orijentirali se na mlađu gradsku populaciju. Stvorili smo sretan spoj visoke tehnologije i dobre zabave, jer tehnologija dobiva smisao tek kad podiže kvalitetu ljudskih života," dodao je Mladen Savin.

Sustav se ističe lakoćom uvođenja u poslovanje jer ne zahtijeva skupa početna ulaganja te jednostavnim korištenjem. Planovi za naredno razdoblje uključuju intenzivne prodajne aktivnosti na širenju mreže ugostitelja obuhvaćenih sustavom i izlazak na regionalno tržište. Clubber's Choice se može koristiti na hrvatskom, srpskom i engleskom s mogućnošću prilagodbe za potrebe lokalnih tržišta.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next