Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Vidi nagradio najbolje predavače na MobilityDay konferenciji Istaknuto

Vidi nagradio najbolje predavače na MobilityDay konferenciji

Glavni urednik i osnivač časopisa Vidi dodijelio je nagrade za najbolje predavače za sva četiri tematska područja. Uredništvo časopisa Vidi dodijelilo je nagrade za najbolje predavače na konferenciji MobilityDay 2015 u četiri smjera na kojima je održano ukupno 28 predavanja: Poslovni, Razvojni, IT Pro i Pametni uređaji.

Glavni urednik i osnivač časopisa Vidi, Tomislav Kotnik, nagrade za najbolje predavače dodijelio je Nenadu Trajkovskom (Poslovni smjer), Damiru Dobriću (Razvojni), Tomislavu Poljaku (IT Pro) te Željki Knezović (Pametni uređaji).

Nenad Trajkovski, voditelj projekata iz tvrtke Perpetuum Mobile i trener za upravljanje projektima i MS PROJECT dobio je nagradu za svoje predavanje o istovremenom vođenju više timova kombiniranjem Water-Agile-Fall metodologije.

Damir Dobrić, osnivač, generalni direktor i glavni softver arhitekt u njemačkoj kompaniji daenet, osvojio je Vidijevu nagradu za predavanje o Internetu stvari pod nazivom IoT with UWP & NetCore.

Tomislav Poljak iz tima Technical Account Managera u Microsoftu Hrvatska, koji radi na planiranju, konsolidaciji i unaprjeđenju IT poslovanja, kvalitetnijem upravljanju cijelom organizacijom i stvaranju novih vrijednosti za kompanije nagrađen je za predavanje "Upravljanje Windows 10 Enterprise i Mobile uz Microsoft EMS".

Željka Knezović, jedina dama među laureatima, zaposlena je u tvrtki Mobendo kao IT konzultant te već sedmu godinu za redom aktivno surađuje s Microsoftom kroz program "Suradnici u učenju", a Vidijevu nagradu je osvojila za predavanje "Produktivnost na dodir i u pokretu - što god uzmete u ruke".

Čestitamo svim dobitnicima, ali i ostalim predavačima koji su doprinijeli da konferencija MobilityDay 2015 bude doista zanimljiva pa možemo reći da smo na njoj puno toga saznali i naučili. Novinari Vidija su pratili sva predavanja i uvjerili se u kvalitetu predavača koje smo proglasili najboljima.

Vidimo se dogodine!

Izvor: Vidi.hr

na vrh članka