Logo
Ispiši ovu stranicu

U Zagrebu se održava Data Science Economy Conference 2019 Istaknuto

U Zagrebu se održava Data Science Economy Conference 2019

Četvrtu godinu zaredom, 16. i 17.5. 2019. na jednom mjestu u Zagrebu, u KRAŠ Auditoriumu, okupit će se više od 30 stranih i domaćih stručnjaka koji će, kroz praktične primjere, prikazati poslovnoj publici kako stvarati vrijednost i nove poslovne modele temeljene na ekonomiji podataka (Data Driven Economy).

I ove godine Adacta je organizacijski partner Data Science Economy 2019 konferencije. Riječ je o međunarodnoj konferenciji koja pruža dublji uvid u poslovnu primjenu znanosti o podacima (Data Science) i odgovara na to kako postaviti strategiju za razvoj na temelju podataka.

Najvažniji resursi u novoj ekonomiji su podaci (Big Data) koje organizacija posjeduje no još je važnije da li iz njih i kako izvući dodanu vrijednost. Na konferenciji ćete saznati kako primijeniti Data Science u biznisu i stvoriti vrijednost.

Sadržaj je prilagođen poslovnoj publici, a kroz konkretne primjere moći će doznati kako iskoristiti Data Science za upravljanje podacima i donošenje važnih poslovnih odluka.

Drugoga dana sadržaj je namijenjen stručnoj publici i osobama koje žele naučiti više o tehnološkim metodama i alatima koji se koriste u organizacijama na području znanosti o podacima.

Više informacija možete pronaći na službenoj stranici konferencije: www.ds2economy.com

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.