Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Googleova konferencija o upravljanju ljudskim potencijalima

Googleova konferencija o upravljanju ljudskim potencijalima

Kako bi djelatnici bili produktivniji i zadovoljniji te se uspješnije nosili sa stresom, Google je razvio Search Inside Yourself, program temeljen na neuroznanosti. Budući da se program pokazao izuzetno učinkovitim, osnovan je istoimeni neprofitni institut koji to znanje prenosi diljem svijeta.

Krajem svibnja održat će se prva konferencija Search Inside Yourself u Zagrebu. Namijenjena je stručnjacima za ljudske potencijale, menadžerima te svima drugima koji žele poboljšati vlastite te poslovne rezultate svojeg tima.

Predavači su Svea von Hehn i Deiric McCann, svjetski stručnjaci za razvijanje sposobnosti djelatnika i efikasnog vodstva.

Search Inside Yourself je znanstveno utemeljen program koji razvija vještine vodstva i emocionalnu inteligenciju, pojačava pažnju, doprinosi kreativnosti te pomaže u nošenju sa stresom i izazovima suvremenog poslovnog i privatnog života. Polaznici konferencije rade na samosvjesnosti, poboljšavaju komunikacijske vještine i razvijaju potencijale potrebne liderima. Time postaju zadovoljnije, zdravije i sretnije osobe. Zahvaljujući tome menadžeri i djelatnici ostvaruju ugodnije radno okruženje, bolje suradnje i izvrsne poslovne rezultate, kazala je dr. sc. Branka Novosel, organizatorica zagrebačke konferencije.

Program Search Inside Yourself povezuje neuroznanost s emocionalnom inteligencijom i mindfulnessom. Time se mozak motivira da ga pokreće ne samo znanje, nego i intuicija. Takva praksa donosi bolji uvid u situaciju, mirnoću, jasnoću i inovacije.

Emocionalna inteligencija podrazumijeva niz vještina koje vam pomažu donijeti odluke najbolje za interakciju s ljudima oko vas. Samosvjesnost su vrata emocionalne inteligencije. Naime, ona vam ojačava mogućnost kontrole te upravljanja načinom na koji se prikazujemo drugim ljudima, kazao je Deiric McCann, autor četiriju bestselera među kojima je najnoviji Leadership Charisma.

Konferencija Search Inside Yourself održat će se u četvrtak i petak, 30. i  31. svibnja u dvorani Kraš Auditorium u Zagrebu.

na vrh članka