Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Održava se šesti HrUSKo Forum

Održava se šesti HrUSKo Forum

Više od 150 SAP korisnika moći će na šestom HrUSKo Forumu okupiti se i razmijeniti iskustva u korištenju SAP-ovih rješenja te doznati novitete u svjetskim trendovima.

22. studenog Forum će prvi puta u pet godina promijeniti lokaciju događaja na Jarun u restoran Lido, a dodatna novost su i prezentacije samih korisnika te referentni case study SAP-ovih partnera.

„Predavanja koja će ove godine održati i naši korisnici i naši partneri odličan je početak otvaranja konkretnog dijaloga. Svjedočimo digitalnoj transformaciji, IoT, pametnim gradovima i ponosni smo što su upravo naši partneri nositelji prvih korisničkih iskustava iz tih područja“, izjavila je predsjednica udruge HrUSKo Danijela Kalmeta.

Neke od tema pokrivat će IFRS 16 regulativu, transparentnost i dodatne uštede u sklopu nabavnog procesa pomoću ARIBA rješenja, a svoje iskustvo u radu sa SAP rješenjima predstavit će Toni Ganjto s temom „Turistička iluzija – pogled s druge strane putovanja.“

Gostovat će i jedan od vodećih hrvatskih astronoma i pokretača Zvjezdarnice Višnjan Korado Korlević. Od 1993. radi kao voditelj edukacijskih i znanstvenih aktivnosti u Zvjezdarnici Višnjan, a otkrio je više od 1400 asteroida te sudjelovao otkrivanju dvaju kometa.

na vrh članka