Logo
Ispiši ovu stranicu

Sprema se Brave New World vol. 2

Sprema se Brave New World vol. 2

Nakon prošlogodišnje uspješne izvedbe i ove godine se u zagrebački HUB385 vraća festival Brave New World, za koji organizatori obećaju da će biti još veći, ljepši i jači. Ovogodišnji festival održavat će se od 2. do 7. svibnja 2017. godine i još jednom nudi mnogo sadržaja za sve generacije, od najmlađe djece do odraslih, a neki programi će se odvijati i izvan prostorija HUB-a 385.

Uz sajam, konferenciju i radionice za djecu i odrasle ove se godine spremaju i izložbe električnih vozila, utrke dronova te izbor naj robota hrvatske. Kroz cijeli tjedan odvijat će se i razni meetupovi i predavanja na temu najnovijih tehnologija, što će kulminirati velikom konferencijom za vikend. Za sudionike koji imaju djecu, tijekom trajanja festivala bit će organizirana i dječja igraonica gdje će stručno osoblje čuvati djecu uz zabavno-edukativne sadržaje, da bi roditelji bezbrižno mogli sudjelovati u radionicama, predavanjima i diskusijama.

Točne teme i predavači konferencije trebaju tek biti objavljeni, zato pratite novosti o festivalu na Facebook stranici HUB385 i na službenom webu Brave New World.

Broj mjesta na radionicama i konferenciji je ograničen pa je prijava preko službenog weba festivala obavezna.

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.