Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Starup Europe Week 2017 u dva hrvatska grada

Starup Europe Week 2017 u dva hrvatska grada

Startup Europe Week (SEW) je događaj koji se godišnje odvija istovremeno u četrdesetak zemalja i preko 200 gradova diljem Europe, a ove je godine zakazan za period od 6. do 10. veljače. Događaj se odvija u sklopu inicijative Europske komisije – Startup Europe, a ove će godine u Hrvatskoj biti obilježen u dva grada – Zagrebu i Rijeci.

Zagrebački događaj će se održati u ponedjeljak 6. veljače u Kući Europe (Jurišićeva 1/1) s početkom u 17 sati.

Program uključuje predavanja od nekoliko institucija i organizacija koje podupiru startupe i startup ekosustav, najave novih projekata vezanih za startup ekosustav, a kasnije i networking gdje će sudionici moći razgovarati s predstavnicima tih organizacija i institucija.

Partneri na zagrebačkom događaju su LeanStartup Croatia, ZIP, TPZ-RAZA.

Ulaz je besplatan uz obaveznu registraciju putem sustava Eventbrite.

Riječki događaj odvijat će se u srijedu i četvrtak 8. i 9. veljače na Visokoj poslovnoj školi PAR, koja događaj organizira u suradnji s Odjelom za poduzetništvo Grada Rijeke i u partnerstvu sa Znanstveno-tehnologijskim parkom Sveučilišta u Rijeci, Step Ri, Riječkom razvojnom agencijom Porin i Silosom.

Riječki program uključuje panel, radionice i networking sudionika te će se javnosti približiti startup zajednica i mogućnosti koje pruža. Na panelu na temu kretanja u svijetu poduzetništva raspravljat će Pavao Pahljina (Stemi), Martina Sedlić (Braille Riddles), Albin Polak (Kvarner News, Fish Pedicure Franchise), uz moderaturu Aleksandre Ignatoski.

Koordinator događaja Dario Zorić poručio je: "Startup Europe Week Rijeka je jedinstvena prilika za upoznavanje i interakciju sa svim relevantnim institucijama koje su potpora startupima u našoj regiji, ali isto tako i prilika za upoznavanje s startup scenom i mogućnostima koje ona pruža."

U Rijeci je također ulaz besplatan uz obaveznu registraciju putem sustava Eventbrite, gdje možete pogledati i detaljan program.

na vrh članka