Biz Tech web portal powered by vidi logo2

25. CISEx Friday u zagrebačkoj Pivani

25. CISEx Friday u zagrebačkoj Pivani

Sljedeće redovno druženje članova i prijatelja Udruge nezavisnih izvoznika softvera CISEx predstavit će novosti u radu udruge, istraživanje o ženama u ICT-u, udrugu EuroCloud i studentsko natjecanje TVZ MC2. Sve to, uz nezaobilazno neformalno druženje nakon programa, održavat će se 25. studenog u prostoru zagrebačke Pivane u Ilici 222 s početkom u 18 sati.

Službeni dio programa će otvoriti predsjednica udruge Tajana Barančić kratkim izlaganjem o novostima u radu udruge od posljednjeg CISEx Fridaya.

U prvom predavanju će profesorica Mirjana Pejić-Bach izložiti rezultate svog istraživanja o zastupljenosti i utjecaju žena u ICT sektoru. Predstavit će i glavne ciljeve istraživanja – ohrabrivanje žena na priključenje IT industriji te promjenu percepcije IT-ja kao pretežito muške industrije.

Drugi gost-predavač, Krešimir Kristić će predstaviti neprofitnu udrugu EuroCloud te kako EuroCloud StarAudit certifikat pomaže pružateljima SaaS, IaaS i PaaS Cloud usluga. Dio izlaganja bit će posvećen savjetima kako brzo i efikasno ponuditi Cloud rješenje i kupcu razumljivo istaknuti konkurentske prednosti svoje usluge.

Službeni dio će završiti profesorica Mia Čarapina predstavljanjem natjecanja TVZ MC2, velikog studentskog natjecanja Tehničkog Veleučilišta u Zagrebu u izradi mobilnih aplikacija.

Nakon službenog dijela slijedi tradicionalno druženje u neformalnoj atmosferi.

Ulaz na CISEx Friday je besplatan, ali uz obaveznu prijavu putem susava Entrio.

25. CISEx Friday je organiziran uz financijsku potporu Hrvatske agencija za malo gospodarstvo i investicije (HAMAG BICRO) i Europske poduzetničke mreže (EEN).

Registracija sudionika će započeti u 17:45 sati.

Za više informacija možete se javiti CISEx-u na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

na vrh članka