Logo
Ispiši ovu stranicu

Europska udruga studenata elektrotehnike organizira besplatnu Embedded LTE radionicu

Europska udruga studenata elektrotehnike organizira besplatnu Embedded LTE radionicu

Radionica obuhvaća ugradbene računalne sustave i obradu signala u komunikacijama. U organizaciji Europske udruge studenata elektrotehnike (Electrical Engineering STudents’ European assoCiation - EESTEC), od 16.5. do 3.6.2016. godine, na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, održat će se besplatna stručna radionica Workshop on Embedded LTE Radio.

Radionica spaja dvije teme, ugradbene računalne sustave i obradu signala u komunikacijama, te je namijenjena budućim inženjerima kroz seriju predavanja i praktičan rad, čime pruža detaljan uvid u stvarnu problematiku s kojom se inženjeri susreću u industriji. Namijenjena je svim zainteresiranim studentima Sveučilišta u Zagrebu, a prijave za sudjelovanje se obavljaju putem ove poveznice i otvorene su do petka 6.5. u ponoć.

Službeno otvorenje je u ponedjeljak, 16.5. u 11 sati u prostoriji Sive vijećnice Fakulteta elektrotehnike i računarstva.

Radionica je podijeljena u dva dijela, teorijski i praktični. Teorijski dio se sastoji od serije predavanja koja će trajati od 17.5. do 23.5.

Nakon teorijskog, slijedi praktični dio u kojem će sudionici imati na raspolaganju dva tjedna kako bi riješili zadatak koji implementira stvarne probleme s kakvima se inženjeri iz tvrtke Ericsson Nikola Tesla susreću u svakodnevnom radu. Zadatak će se raditi na Zedboard platformama koje će biti postavljene u laboratoriju D138 na Zavodu za elektroničke sustave i obradu informacija, a svi sudionici će dobiti kartice za pristup. Rješenje će biti moguće predati do 3.6.2016.

Predavanja su otvorena za sve zainteresirane, međutim samo prijavljeni sudionici koji budu na barem 80% (4 od 5) predavanja i koji predaju rješenje praktičnog zadatka (neovisno o točnosti), dobiti će potvrde o sudjelovanju koje mogu priložiti životopisu te ulaze u izbor za nagrade za najbolja rješenja.

Detaljnije o radionici možete vidjeti na službenim stranicama studentske udruge EESTEC LC Zagreb.

 

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.