Menu

ICT Gold Awards 2016 - Krenule prijave za najbolje ICT implementacije godine Istaknuto

ICT Gold Awards 2016 - Krenule prijave za najbolje ICT implementacije godine

Duga tradicija VIDI AWARDS-a nastavlja se drugom godinom ICT GOLD AWARD nagrade za najbolje ICT implementacije godine. Ovo priznanje dodijelit će se na ICT GOLD AWARD konferenciji koja će 26. listopada u Zagrebu okupiti vodeće ljude hrvatske ICT scene.


Prošlogodišnja konferencija ICT Gold Award 2015 okupila je vrhunske IT menadžere iz Hrvatske i regije te tvrtke s najuspješnije primijenjenim projektima u poslovnoj praksi ICT zajednice. Bogatom programu konferencije doprinijeli su inspirativni keynote govornici Mate Rimac i Boris Nemšić, kojima su se na okruglom stolu IT Biz Crunch Forum pridružili Nenad Bakić i Dražen Mavrić.

IMG 8625 resize
Uspješno implementirani ICT projekti nagrađivat će se u osam kategorija: Customer relationship management (CRM), Document management, Geographic information system (GIS), Human resources (HR), Billing system (NFC), Enterprise resource planning (ERP), Business intelligence (BI), IT infrastructure, Radiofrequency identification (RFID) i Warehouse management system (WMS).

Prijave za stručnu evaluaciju ICT implementacija 2016. godine službeno su otvorene 01. ožujka 2016. Nominacija projekata se može izvršiti do predviđenih datuma uz uvjet da se radi o projektima koji su recentni odnosno da su implementirani u postojeći proces najkasnije 18 mjeseci od dana prijave. Projekti stariji od tog datuma neće se uzimati u obzir. Projekt također mora biti u punoj funkciji kod korisnika, s mogućnošću uvida u rad rješenja. Testni sustavi neće se uzimati u obzir. Prijave za nominacije se vrše na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

IMG 8851 resize

Projekti idu na predevaluaciju u kojoj će se razmotriti kriteriji i obaviti uvid kod korisnika gdje je rješenje implementirano. Ako su zadovoljeni kriteriji stručnog tijela, rješenje će se predložiti za ICT GOLD AWARD 2016. nagradu za najbolju implementaciji u svojoj kategoriji. Prošlogodišnje stručno vijeće činilo je osam članova (Kristijan Zimmer, mag.ing.; Domagoj Oreb; Siniša Tomić, mr.sc.; Vlatka Paunović; Dimitar Georgijevski; Petar Jović; Nikola Sarnavka i Robert Gelo), a i ove godine će projekte evaluirati kvalitetni stručnjaci iz ICT sektora.

Nakon detaljnog procesa evaluacije projekata i profiliranja onih najboljih, ovogodišnje Vidi nagrade kulminirat će krajem listopada ICT GOLD AWARD konferencijom koja će uz predstavljanje projekata na SUMMITU okupiti vrhunske paneliste na nizu okruglih stolova. Nagrađenim projektima na svečanosti će se uručiti nagrade za najbolje implementacije.
Velika posebnost ove nagrade je da polazi od strane korisnika i izravni benefit korisnika implementiranog rješenja jedan je od glavnih stavki pri odabiru najboljih ICT proizvoda.

na vrh članka