Logo
Ispiši ovu stranicu

Održava se šesti HrUSKo Forum

Održava se šesti HrUSKo Forum

Više od 150 SAP korisnika moći će na šestom HrUSKo Forumu okupiti se i razmijeniti iskustva u korištenju SAP-ovih rješenja te doznati novitete u svjetskim trendovima.

22. studenog Forum će prvi puta u pet godina promijeniti lokaciju događaja na Jarun u restoran Lido, a dodatna novost su i prezentacije samih korisnika te referentni case study SAP-ovih partnera.

„Predavanja koja će ove godine održati i naši korisnici i naši partneri odličan je početak otvaranja konkretnog dijaloga. Svjedočimo digitalnoj transformaciji, IoT, pametnim gradovima i ponosni smo što su upravo naši partneri nositelji prvih korisničkih iskustava iz tih područja“, izjavila je predsjednica udruge HrUSKo Danijela Kalmeta.

Neke od tema pokrivat će IFRS 16 regulativu, transparentnost i dodatne uštede u sklopu nabavnog procesa pomoću ARIBA rješenja, a svoje iskustvo u radu sa SAP rješenjima predstavit će Toni Ganjto s temom „Turistička iluzija – pogled s druge strane putovanja.“

Gostovat će i jedan od vodećih hrvatskih astronoma i pokretača Zvjezdarnice Višnjan Korado Korlević. Od 1993. radi kao voditelj edukacijskih i znanstvenih aktivnosti u Zvjezdarnici Višnjan, a otkrio je više od 1400 asteroida te sudjelovao otkrivanju dvaju kometa.

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.