Logo
Ispiši ovu stranicu

Dellovi novi monitori za video konferencije imaju gumb za Microsoft Teams Istaknuto

Dellovi novi monitori za video konferencije imaju gumb za Microsoft Teams

Obzirom na znatno povećanje rada od kuće, sastanaka i konferencija na daljinu, Dell je odlučio izdati tri nova videokonferencijska monitora, odnosno modele Dell 24 Video Conferencing Monitor (C2422HE), Dell 27 Video Conferencing Monitor (C2722DE) i Dell 34 Curved Video Conferencing Monitor (C3422WE).

Jedna od zanimljivosti je što novi monitori s dijagonalama od 24, 27 i 34 inča posjeduju Microsoft Teams gumb koji korisnicima omogućuje trenutno pokretanje aplikacije, kako bi mogli uspostavljati i primati pozive te se pridruživati sastancima.

Nakon pokretanja aplikacije, na monitoru će iskočiti "pop-up" IR kamera od 5 MP, a za glasovnu komunikaciju će vam poslužiti integrirani zvučnici od 5W i mikrofon s poništavanjem pozadinske buke.

Dell navodi da ćete na novim monitorima imati i sigurniji sustav prijave pomoću prepoznavanja lica za Windows Hello, a njima ćete moći upravljati i glasovnim naredbama putem Cortane.

Monitori za video konferencije dolaze i s ComfortView Plus, ugrađenim rješenjem za slabu plavu svjetlost koje prema tvrdnji Della smanjuje emisiju plavog svjetla, a istovremeno pruža izvrsnu točnost boja.

Novi monitori će u prodaju stići 14.2.2021. godine, po cijenama koje se kreću od 519 dolara, koliko ćete platiti najmanji model, dok ćete za 34-inčni morati iskeširati 1.1499,99 američkih dolara.

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.