Logo
Ispiši ovu stranicu

VIDI 289: Čitajte novi broj s razmakom, a volonteri Hrvatskog crvenog križa mogu ga dobiti besplatno Istaknuto

VIDI 289: Čitajte novi broj s razmakom, a volonteri Hrvatskog crvenog križa mogu ga dobiti besplatno

U okviru borbe protiv COVID-19 koronavirusa VIDI se priključio inicijativi globalnih brandova kroz svoj prepoznatljivi logotip, u kojem smo po prvi puta u povijesti časopisa odvojili prepoznatljivu točku iz logotipa i našim čitateljima poručili da drže razmak i tako doprinesu prestanku brzom širenja virusa.

No ono što će razveseliti sigurno sve VIDIjevce je da smo u suradnji s HRVATSKIM CRVENIM KRIŽEM dogovorili donaciju 2000 besplatnih travanjskih VIDI-a za njihove vrijedne volontere koji pomažu najugroženijim skupinama naših sugrađana kao simboličnu nagradu za njihov dragocjen trud a kako bi se relaksirali u vrijeme odmora uz zanimljivi sadržaj kojeg smo ovaj mjesec pripremili u zaista izazovnim redakcijskim uvjetima.

Kako ne biste pomislili da ćete u novom broju časopisa VIDI br. 289 pronaći sadržaje koji su vezani uz loše stvari s kojima ste svakodnevno suočeni, pripremili smo vam hrpe fantastičnih hi-tech tema, reportaža i testova:

Usporedni test: Zakrivljeni monitori

VIDI 289 1

Donosimo veliki test 11 odličnih i atraktivnih zakrivljenih modela za rad, multimediju i gaming.

Poseban prilog: Lideri mobilnosti

VIDI 289 6

Iako je zbog pandemije otkazan najveći sajam mobilne tehnologije MWC 2020., proizvođači i dalje inoviraju i predstavljaju nove telefone, a mi vam donosimo pregled tih uređaja koji su se trebali naći u Barceloni.

GeForce Now game streaming

VIDI 289 2

Više nije bitno kakav hardver imate, s ovim servisom i na teškoj "krami" možete u punim detaljima igrati mnoge igre koje imate u svom vlasništvu. Provjerili smo detaljno kako to funkcionira u praksi.

Cool priča: Prime Render Studios

VIDI 289 3

Donosimo vam zanimljivu cool priču o uspjehu iz koje ćete saznati kako je splitski studio dobio prestižnu nagradu od Epica za animirani film Dislokacije i zašto mu je VR sve više u fokusu.

Hardver test: Philips 65 OLED +984

VIDI 289 4

Testirali smo ogromni 65-inčni premium OLED model iz Philipsa koji je poseban po tome što na masivnom stalku dolazi s Bowers & Wilkins zvučnicima.

How TO: Vidi Project X

VIDI 289 9

U novom broju donosimo nove radionice programiranja našeg VIDI Project X mikroračunala, među kojima je i PictoBlox programiranje u blokovima za najmlađe korisnike ove platforme.

Test: Samsung Galaxy S20 Ultra

VIDI 289 5

Isprobali smo najnoviji Samsungov flagship u koji su smještene sve najaktualnije tehnologije velike južnokorejske tvrtke koje uključuju i novu 108 MP kameru.

Usporedni test: Telefoni s preklopnim ekranima

VIDI 289 7

Testirali smo dva najnovija preklopna telefona sa savitljivim zaslonima i otkrili sve njihove prednosti, ali i mane koje ukazuju da se na ovoj tehnologiji još treba raditi.

Čitav sadržaj časopisa VIDI br. 289 možete pronaći na ovoj poveznici.

VIDI 289 naslovnica

 

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.