Biz Tech web portal powered by vidi logo2

50UP!-bira se 50 najperspektivnijih programskih rješenja Istaknuto

50UP!-bira se 50 najperspektivnijih programskih rješenja

Poslovni tehnološki portal IT BIZ CRUNCH i on line platforma-katalog IT industrije WHOisWHOinIT pokreću novu potragu za 50 najperspektivnijih poslovnih programskih rješenja hrvatske IT industrije u već poznatom izboru 50UP!

Službeni poziv objavljen je u tjedniku Lider broj 714 od 5.lipnja

S ciljem da se izborom obuhvati što više kvalitetnih rješenja koja su sprema za tržište ili su već na njemu, otvoren je po drugi puta ovaj natječaj u kojem tvrtke mogu prijaviti potpuno besplatno svoje programsko rješenje za izbor odabranih najperspektivnijih hrvatskih IT poslovnih aplikacija za godinu 2019/2020-50UP!

Ispunjeni obrazac „Najperspektivnija poslovna programska rješenja hrvatske IT industrije – 50UP!“ tvrtke koje se prijavljuju mogu poslati do najkasnije 20. lipnja 2019. na email adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Odgovori na pitanja koristit će se u svrhu odabira i predstavljanja 50 najprestižnijih poslovnih aplikacija u katalogu industrije, a neka od IT rješenja hrvatske IT industrije biti će detaljnije predstavljena u ovogodišnjem katalogu WHOisWHOinIT 2019/2020.

Prošli 50UP! izbor najperspektivnijih 50 rješenja možete potražiti na ovoj poveznici: https://www.itbizcrunch.com/index.php/vidi-biz/item/4655-who-is-who-in-it-selected-croatian-it-solutions-50up-2017

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next