Menu

ICT Verified supplier – priznanje za pouzdane ICT dobavljače ove godine u rukama direktora 20 najboljih ICT tvrtki Istaknuto

ICT Verified supplier – priznanje za pouzdane ICT dobavljače ove godine u rukama direktora 20 najboljih ICT tvrtki

Oznaka verificiranog ICT dobavljača, ICT Verified supplier, ove godine će se dodijeliti za 20 tehnoloških hrvatskih tvrtki koje će zadovoljiti kriterije u procesu validacije njihovih kupaca i kapaciteta samog ICT dobavljača, u smislu verificirane isporuke ugovorene tehnološke usluge ili proizvoda kupcu.

U procesu se evaluira pouzdanost dobavljača kao isporučitelja proizvoda te pruža li on pri tome visoku razinu usluge koju tržište i budući kupci žele prepoznati.

WhoisWhoinIT.com-repozitorij je tehnološke ponude hrvatske IT industrije koji ove godine u suradnji sa poslovnim tehnološkim portalom ITbizcruch.com bira 20 hrvatskih tvrtki koje će tijekom lipnja i srpnja 2019. godine proći kroz proces verificiranja vjerodostojnosti tih tvrtki u odnosu na njihove postojeće kupce i time zaslužiti oznaku ICT Verified supplier.

Oznaka ICT Verified supplier tvrtkama pomaže da se istaknu na tržištu kao pouzdan dobavljač što će posebno biti vrijedno prema inozemnim tržištima. Sam proces evaluacije i potvrde vjerodostojnosti biti će opisan isključivo na engleskom jeziku. Sve dodatne informacije na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

na vrh članka

Više vijesti

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next

Biz Tech web portal by vidi20.jpg