Logo
Ispiši ovu stranicu

Mark Adams i Ali Ali o pristupu inovacijama i vlastitim agencijskim iskustvima Istaknuto

Mark Adams i Ali Ali o pristupu inovacijama i vlastitim agencijskim iskustvima

Vlastite poglede na industriju tržišnog komuniciranja posljednji dan Dana komunikaciju u Rovinju prenijeli su predavači Ali Ali i Mark Adams. Ali Ali referirao se na „bolne godine“ koje je proveo u agenciji, dok je naglasak Markova predavanja bio na problemima inovacija u industriji.

„Živimo u doba ekspanzija inovacija i fascinirani smo pojavom svake od njih. Vrijeme je za veliku inventuru. Ovakva predavanja mijenjaju naš pogled i to je ono što me najviše veseli", osvrnuo se Nikola Žinić, član organizacijskog odbora festivala, na predavanje “Enter the Cult of Extreme Innovation” u kojem je Adams govorio o ratu koji otvoreno vodi s ljudima koji vole slušati, razgovarati i čitati o inovacijama, ali zapravo nikad ne djeluju kako bi promijenili svoje ponašanje.

„Moramo drastično preispitati način na koji pristupamo razgovoru o inovacijama ako želimo izbjeći tragediju u narednim desetljećima", zaključio je Mark Adams.

Ali Ali i Mark Adams oduševili na Danima komunikacija 1

Inače, Mark je smješten na uglednu listu „Top People in Britain" londonskog časopisa Sunday Times.

Predavanje “Ten Stupid Things I Learned in AdvertisingAli Alia bilo je neizmjerno korisno svima koji su radili, rade ili planiraju raditi u agenciji. Opisao je ključna znanja koja je stekao tijekom tih godina te kako je otkrio da oglašavanje zapravo uopće ne mora biti komplicirano „U ovoj industriji ne treba se vjerovati klijentima ni istraživanjima jer nije riječ o znanstvenoj fantastici – treba se samo zabavljati i činiti sjajne stvari", istaknuo je Ali Ali.

Ali Ali Dani komunikacija Pixsell 2

 

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.