Logo
Ispiši ovu stranicu

South Central Ventures uložio 5 milijuna kuna u DaiBau Istaknuto

South Central Ventures uložio 5 milijuna kuna u DaiBau

S ciljem unaprijeđenja platforme i ubrzanog širenja na tržišta Srednje i Istočne Europe South Central Ventures zajedno s Vito ONE fondom uložio je 5 milijuna kuna u internetsku platformu posvećenu tržištu izgradnje i obnove nekretnina DaiBau.

DaiBau omogućuje lakše planiranje projekata izgradnje i obnove nekretnina s posebnim fokusom na potrebe građevinskih radnika, dok izvođačima radova pomaže u sferi pronalaženja klijenata i olakšava komunikaciju.

Transparentnost je najvažnija karakteristika platforme, a svaki profil sadrži recenzije i ocjene korisnika te portfelj projekata. Trenutno je aktivno 30-ak tisuća izvođača radova iz Slovenije, Austrije, Srbije i Hrvatske. Od 2017. DaiBau se fokusira na klijente koji grade poslovne nekretnine i veće objekte.

“Uložili smo četiri godine rada u razvoj, s isključivim ciljem samostalne izgradnje DaiBau-a kao samoodržive kompanije. Novo ulaganje će nam pomoći u proširenju tima i suočavanju s izazovima bržeg rasta”, izjavio je osnivač i glavni izvršni direktor Martin Pelcl.

DaiBau su 2014. osnovali Martin Pelcl i Gregor Černelč s ciljem rješavanja poteškoća u pronalasku kvalitetnih izvođača radova, čime bi se ulagačima uštedjeli beskrajni sati potrage te smanjio rizik od krivog izbora. 

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.