Logo
Ispiši ovu stranicu

Joobee: Pčelice u vašem džepu Istaknuto

Joobee: Pčelice u vašem džepu

Ako vam je ikad zatrebao dobar savjet koju aplikaciju skinuti koja će vam zasigurno ostati duže vrijeme na smartphonu onda će to biti naša aplikacija Joobee.

Pogonjeni idejom da napravimo pametnu i dizajnom originalnu aplikaciju udružili smo snage sa Fakultetom za elektroniku i računarstvo odnosno preciznije sa Zavodom za automatiku i računalno inženjerstvo kako bi kreirali smart app za iOS i Android platformu.

Ideja je da su ovo post recesijsko vrijeme kada se dinamizirao ali i promijenio obrazac traženja i nuđenja usluga jer ljudi žele ponuditi svoje usluge te time ostvariti dodatni prihod, ponudimo aplikaciju za pametno spajanje ponuđača i tražitelja raznih usluga.

Srećom ili vlastitim trudom, uspjeli smo biti prepoznati od HAMAG-BICRO-a kroz program EUREKA te dobiti sufinanciranje ovog projekta u čak 50 postotnom iznosu što će olakšati proces razvoja koji bi trebao trajati 30 mjeseci.

Za sada toliko o appu kojem se i sami veselimo jer će zasigurno biti zanimljiva i atraktivna te ispuniti očekivanja mnogih koji traže razne intelektualne ali i druge vrste usluga na jednom mjestu kroz aplikaciju koja će biti jednostavna i nuditi ono što druge aplikacije nemaju. Naravno veselit će nas ako će nam se ponukani ovom viješću, javiti dizajneri s iskustvom rada na mobilnim aplikacijama koji bi mogli biti dio našeg tima u procesu kreiranja kvalitetnog i funkcionalnog dizajna po kojemu će se razviti cjelokupan ICT sustav.

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.