Menu

Proizvodnja iPhone X telefona dosegla 550 tisuća primjeraka dnevno Istaknuto

Proizvodnja iPhone X telefona dosegla 550 tisuća primjeraka dnevno
 
Prema riječima poznatog analitičara KGI-a Ming-Chi Kuoa, proizvodnja iPhone X telefona dosegla je najvišu točku, što znači da Foxconn sada svaki dan proizvede 550.000 jedinica.
Ista stvar se događa i u pogonima dobavljača komponenti koji sada punim kapacitetom izrađuju dijelove za najnoviji Appleov telefon, pa je tako izrada LTE antena Careera uvećana prošli mjesec za 100%, dok su dot projekcijski moduli Sharpa i LG-a koji se koriste u true depth kameri dosegli 90 posto kapaciteta proizvodnje.
 
Kuo kaže kako očekuje da će prodaja novog telefona u prvom kvartalu 2018. ići sporije nego što se očekivalo, no samo zbog toga što će se u četvrtom kvartalu 2017. popeti za 10% više od planirane, pa će dio uređaja za koje se isporuka očekivala početkom 2018. biti isporučen prije kraja ove godine.
 
Kuo kaže da potražnja za iPhoneom X nije slaba kao što se to u nekim medijima pričalo vezano uz visoku cijenu, već su isporuke u startu išle nešto sporije dok Apple nije napokon prisilio dobavljače da se malo ubrzaju.
na vrh članka

Više vijesti

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next