Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Mikronis u Zagrebu otvorio Gaming store i Multibrand store Istaknuto

Mikronis u Zagrebu otvorio Gaming store i Multibrand store

Tvrtka Mikronis koja se bavi prodajom širokog asortimana informatičke opreme otvorila je specijalizirani Gaming store i multibrend trgovinu na Zagrebačkom velesajmu,  Avenija Dubrovnik 13.

Poseban novitet je specijalizirani Gaming store koji na stotinjak kvadrata ugošćuje najpoznatije svjetske igraće brandove poput HP Omena, Lenovo Legiona, Razera, Asus ROG-a i drugih. Posebno mjesto zauzima brand gaming računala Mikronisa, Avenio Gepard. Uz složene konfiguracije i prijenosnike, u ovom se prostoru možete opremiti i gaming periferijom.

Samo 15-ak metara dalje otvoren je multibrand store, koji na 50-ak kvadrata više nudi uobičajenu Mikronis ponudu koja uključuje prijenosna računala, tablete, pametne telefone, televizore i brojne hardverske proizvode.

Gaming store 2

„Napravili smo prvi koncept trgovine Gaming store. To je prostor opremljen za gamere, u tom smjeru ide i uređenje i cijeli asortiman je za igrače. Uz naš brend Avenio, tu su i najpoznatiji svjetski brendovi iz tog segmenta, rekao je direktor Mikronisa Dubravko Puhelek prilikom otvaranja trgovine.

Gaming store 3„Naš princip rada nikada nije bio prodati jeftino i nekvalitetno. Imidž smo izgradili nabavljajući provjereno kvalitetnu opremu renomiranih proizvođača, i od toga do danas nismo odustali. Naša najveća prednost u odnosu na konkurenciju jest najbolja vrijednost za novac koji pružamo našim korisnicima.

Od prvog dana najveća nam je reklama povjerenje kupaca, a naša anketa pokazuje da nam čak 97 posto kupaca dolazi po preporuci. Posebno želimo naglasiti razvoj vlastitog branda Avenia i njega smo prepoznali kao posebnu nišu. Iako  naš ambiciozan tim  već godinama radi na računalima vrhunske kvalitete, ovom smo se poslu predali toliko entuzijastično da smo se zaigrali s mogućnostima tehnologije i proizveli, između ostalog i Avenio Workstation - računalo vrijedno 100.000 kuna, koje sadrži gigantski workstation od čak 1024 GB RAM-a.

Osim toga, tu je i bešumno računalo - Avenio Studio. Ekipa koja je radila na njemu istaknula je da u Hrvatskoj se ne  može  pronaći prostorija koja bi bila tiša od njega. Mi smo najponosniji upravo na bešumno računalo koje smo proizveli. Neki dijelovi ipak se čuju, ali kućište upija neželjene zvukove, a hlađenje je pasivno. I naravno šećer na kraju naše gamersko računalo Avenio Gepard. U ta računala ugrađeno je sve najbolje što postoji na tržištu, a ova super računala ponudili smo i stranom tržištu“, dodaje Dubravko Puhelek.

 

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next