Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Hrvatske tvrtke prisutne na sajmu Distree EMEA u Monacu Istaknuto

Hrvatske tvrtke prisutne na sajmu Distree EMEA u Monacu

Kongresni centar Grimaldi Forum u Monacu već je 15. put za redom domaćin DISTREE EMEA 2017, događanja na koje se dolazi isključivo na poziv. Za razliku od drugih sajmova IT-a i potrošačke elektronike, DISTREE EMEA nije namijenjen javnim prezentacijama najnovijih proizvoda, već ima isključivo poslovni karakter te mu je cilj spojiti proizvođače i distributere regije EMEA. Kroz sastanke "jedan na jedan" oni ugovoraju poslove vezane uz distribuciju raznih brendova i proizvoda na tržištima zemalja iz Europe, Bliskog istoka i Afrike.

Od 21. do 24. veljače ove godine sajam DISTREE EMEA ugostio je više od 120 tehnoloških brendova i omogućio njihovim predstavnicima sastanke s vodećim distributerima regije. Među njima su se našli i predstavnici pet hrvatskih tvrtki, odnosno Emmezeta, M San Group, Makro Mikro, Net systems te Šmit Electronic, a tu je bila i naša izdavačka kuća VIDI kao medijski pokrovitelj.

DISTREE EMEA 2017 VIDIClanakVelika

Mada su detalji o jedan na jedan sastancima uglavnom poslovna tajna, neke od naših tvrtki su nam rekle da im je DISTREE omogućio uspostavljanje vrlo dobrih kontakata koji će rezultirati pojavom njihovih proizvoda i brandova, ili proizvoda koje distribuiraju dalje kao "reselleri", na tržištima gdje do sada još nisu bili prisutni.

DISTREE EMEA 2017 Smit Electronic VIDIClanakVelika

Među njima je bila i tvrtka Šmit Electronic koja je na sajmu nastupila kao zlatni partner te je izlagala proizvode iz svoja dva branda SBOX i WhiteShark te je najavila da će zahvaljujući sastancima koje je imala svoje proizvode uskoro prodavati u Tunisu, Poljskoj i Gruziji.

Nadamo se da su sve hrvatske tvrtke imale uspješni tjedan na Azurnoj obali.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next