Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Visa lansirala Inovacijski centar u Londonu Istaknuto

Visa lansirala Inovacijski centar u Londonu

Tvrtka Visa Inc. lansirala je Inovacijski centar u Londonu, koji je smješten u europskom sjedištu kompanije u londonskom Paddington Basinu. U prostoru će se odvijati praktične prezentacije kako bi se postigla reakcija i interakcija posjetitelja, uključujući prezentacije aplikacija interneta stvari u umreženim okolinama automobila i domova, kao što je plaćanje osiguranja automobila ili naručivanje namirnica putem hladnjaka.

Posjetitelji će također iskusiti budućnost trgovine koristeći virtualnu stvarnost kako bi odabrali mjesto za sjedenje na nadolazećoj utrci Formule E, ali i biometrijsku autentifikaciju kako bi plaćali ulaznice.

229154 20VisaInnovationCenterLondon 3554 VIDIClanakVelika

Visa je također objavila da će financijsko-tehnološki razvojni stručnjaci diljem Europe moći koristiti Visinu razvojnu platformu kako bi kreirali nove i sigurne načine plaćanja. Razvojni stručnjaci trgovaca, financijskih institucija, tehnoloških kompanija i startupova sada mogu odabrati dostupne dijelove sučelja za programiranje aplikacija (API), zatim paketa za razvoj softvera (SDK) i dokumentacije kako bi kreirali sljedeću generaciju aplikacija za trgovinu.

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next