Logo
Ispiši ovu stranicu

Krenuo sajam potrošačke elektronike DISTREE EMEA s bogatim programom radionica Istaknuto

Krenuo sajam potrošačke elektronike DISTREE EMEA s bogatim programom radionica

Petnaesta godišnja konferencija DISTREE EMEA (Europa, Bliski istok i Afriku), koja se održava u Monaku od 21-24th veljače 2017., uključuje opsežan program radionica za sudionike. Grupne sesije su zamišljene kako bi dobavljače i distribucijske rukovoditelje uskladile s nekim od zadnjih trendova i razvoja na tržištu koji utječu na potrošački tehnološki kanal.

Liam McSherry, direktor marketinga za DISTREE događanja, komentirao je: "Kao nezavisni događaj, DISTREE EMEA trudi se da donosi širok spektar različitih govornika iz mnogih analitičkih tvrtki, istraživačkih i konzultantskih kuća. To omogućava sudionicima da tijekom jednog događaja uhvate korak s najnovijim trendovima, da istraživuju nova poslovna područja i upoznaju višestruke perspektive o ključnim temama."

Svi se sudionici mogu prijaviti na radionice, koje se onda dodaju njihovim osobnim agendama, pored predbilježenih sastanaka jedan na jedan među izlagačima i distributerima. Čitav popis radionica i sustreta koji se odvijaju na DISTREE EMEA 2017 možete naći ovdje.

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.