Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Redizajniran web za ljubitelje mobitela -- Mobil.hr Istaknuto

Redizajniran web za ljubitelje mobitela -- Mobil.hr

Najutjecajniji web portal o mobilnoj telefoniji u regiji, Mobil.hr dobio je nov dizajn i poziva sve ljubitelje mobilnih i pametnih telefona da u bilo koje doba i sa bilo kojeg uređaja istraže novosti u svijetu mobilnih tehnologija. Pored samog portala, još je uvijek dostupan i aktivan i forum na cafe.mobil.hr, koji već okuplja zajednicu od 70000 registriranih članova.

 

Portal i forum već su više od 15 godina poprište novosti i rasprava o svim modelima mobilnih telefona, o tarifama mobilnih i fiksnih operatera, o navigacijama itd. Na redizajniranom portalu sada su i komentari na članke i testove integrirani s formumom Cafe.Mobil.hr.

Mobil.hr redizajn 2 VIDIClanakVelika

Svi servisi koje ste do sada koristili na Mobil.hr i dalje su vam dostupni - u Usporedilici mobitela možete istovremeno usporediti više modela telefona, ne samo dva modela kao što je uobičajeno na mnogim drugim sličnim mjestima u web prostranstvima.

Provjerite i test mjeseca te top liste najpopularnijih modela koje vam mogu biti dobar putokaz pri kupnji novog mobitela.

Sve to možete pronaći na poznatoj adresi mobil.hr

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next