Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Dolaze prvi novi Nokia mobiteli Istaknuto

Dolaze prvi novi Nokia mobiteli

Obnovljen pod okriljem tvrtke HMD Global kultan brend mobilnih telefona Nokia lansiran je za početak uz "feature phone" Nokia 150. Dugo očekivani Nokijini Android telefoni još uvijek nisu službeno predstavljeni, a više se detalja o njima, ako ne i lansiranje, očekuje navodno na Mobile World Congressu u Barceloni krajem veljače.

U međuvremenu, prvi telefoni objavljeni pod obnovljenim brendom niskobudžetni su mobiteli koji s Androidom nemaju veze. Nokia 150 i 150 Dual SIM dolaze sa zaslonom od 2,4 inča, FM radiom, MP3 playerom, VGA kamerom s LED bljeskalicom, Bluetoothom te, dakako, fizičkom tipkovnicom, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Baterija telefona bi vam na čekanju trebala potrajati do 25 dana na dual SIM modelu, odnosno do 31 dana na modelu s jednom SIM karticom. Telefoni dolaze s predugrađenim igrama koje uključuju klasični naslov Snake Xenzia, te demo igru Nitro Racing. I to je zapravo sve što donose Nokia 150 telefoni po cijeni od samo 26 dolara, oko 185,43 kn (prije oporezivanja).

Prodaja bi u Europi trebala započeti u prvom kvartalu 2017. godine, a vjerujemo da će se naći dovoljno veliko tržište, koje će prije svih činiti nostalgičari koji i dan danas cvile za legendarnim Nokijama iz doba dok je tvrtka suvereno vladala svijetom mobilnih telefona.

Još uvijek iščekujemo službene informacije o Nokijinim Android telefonima.

Izvor: vidi.hr

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next