Menu

JOOBEE: Aplikacija za pametno nuđenje i traženje poslova Istaknuto

JOOBEE: Aplikacija za pametno nuđenje i traženje poslova

VIDI je u suradnji s Fakultetom elektrotehnike i računarstva u Zagrebe te partnerom O.K. Consultingom iz Slovenije, počeo razvoj pametne aplikacije odnosno servisa za nuđenje i traženje povremenih i trajnih poslova, vještina i znanja, koji je prepoznat i poduprijet programom EUREKA kroz operativnu potporu HAMAG-BICRO-a.

Promatrajući mnoga rješenja koja se danas nude na svjetskom tržištu a možda najpoznatiji Taskrabbit, ali i mnoge druge kao što su UpWork, Freelance, Jobfinder.com, zaposlise.hr, shvatili smo da postoji prostora za mnoga pametna poboljšanja gdje bi upotrebom pametnih algoritama mogli ponuditi proizvod skrojen za navike današnjih ljudi spremnih na brze i dinamične promjene u angažiranju vlastitih resursa ili traženju drugih.

Simbol servisa JOOBEE biti će mala pčelica i naravno ona će predstavljati na neki način samog korisnika u potrazi za tržištem kojemu korisnik može ponuditi svoja znanja ili se pak udružiti u cluster ili zatražiti nečije usluge kako bi svojima dodao vrijednosti ili ih sam koristio.

Predviđa se da će servis biti javno dostupan početkom 2018. godine s time da će se u beta obliku pojaviti već krajem 2017. godine. Servis je namijenjen globalnom tržištu iako će naravno njegov fokus biti na lokalne zajednice gdje će na pametan način spajati ljude i njihove potencijale kako bi se stvorila nova vrijednost.

na vrh članka

Više vijesti

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next