Menu

ZTE predstavio Axon 7 Android flagship Istaknuto

ZTE predstavio Axon 7 Android flagship

Velika kineska kompanija ZTE koja je u prva tri kvartala ove godine ostvarila 11 milijardi dolara prihoda predstavila je cijelu gamu proizvoda hrvatskom tržištu. U korisničkom segmentu najzanimljivije je bilo predstavljanje novog high end pametnog telefona prvi put prikazanog na IFA sajmu Axon 7.

Iako je u Hrvatskoj prisutan od 2006. godine, te je isporučivao modeme hrvatskim telekomima, a u prodaji su bili i neki mobiteli, od prije dva mjeseca počela je suradnja s Recrom, velikim distributerom preko kojeg su u hrvatskim trgovinama prisutno pet modela koji kreću od 700 do 1999 kuna. Iz tog cjenovnog ranga iskakat će, ali i dalje će bit povoljan, danas predstavljen Axon 7 flagship. Cijena još nije poznata, ali bi trebala biti oko 3000 kuna.

ZTE Axon 7 1ZTE Axon 7

Unibody aluminijsko kućište, debljine samo 7,9 milimetara i s jakim specifikacijama. Veliki 5,5 inčni ekran rezolucije 2560x1440 piksela, snažni Snapdragon 820 procesor, 4 GB radne memorije i 64 GB interne. Novi Axon 7 hvali se posebno kvalitetnim zvukom, a stereo zvučnici smješteni su iznad i ispod ekrana, izrađeni su od kevlara i pružaju prilično glasno i kvalitetno audio iskustvo, a na poleđini telefona je i Dolby Atmos logo. Što se tiče kamera, prednja ima 8 megapikela, dok je stražnja 20 megapiksela i ima optičku stabilizaciju te brzi autofokus. Mobitel će dolaziti s Androidom 6.0, ali se očekuje upgrade na Nougat početkom sljedeće godine. Uz Axon će ZTE i Recro ponuditi trogodišnji VIP tretman, što znači 3 godine garancije, 6 mjeseci garancije na ekran i jedan popravak unutar tri godine za popravke oštećenja uzrokovanih vodom.

Uz Axon 7, već se u hrvatskim trgovinama nalazi pet modela. Najniži segment pokriva ZTE Blade L110, zatim je u ponudi ZTE A310, ZTE V7 Lite, ZTE Blade A910 i ZTE Axon Mini.

IMG 20161109 094639

na vrh članka

Više vijesti

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next