Logo
Ispiši ovu stranicu

Pregledajte sve svoje aktivnosti na Googleu pomoću nove značajke Istaknuto

Pregledajte sve svoje aktivnosti na Googleu pomoću nove značajke

Koristeći razne Googleove servise i proizvode, kao što su pretraživanje, YouTube, Gmail, Maps, Android, Chrome itd., ostavljamo gomilu podataka o svojim dnevnim aktivnostima. Google je sada otvorio stranicu na kojoj korisnici mogu detaljno pregledavati svoje aktivnosti ikada koristeći se Googleovim servisima i proizvodima. Stranica se sasvim logično zove "Moja aktivnost" ili na engleskom "My activity".

Stranica korisniku prikazuje kompletnu njegovu povijest pregledavanja weba u Chromeu, pretraživanja u Googleu, slika koje ste pregledali u Googleu, videa pogledanih na YouTubeu, pregledanih Google Now kartica i svega ostalog što čini koristeći se Googleovim proizvodima i uslugama. Hard core korisnici Googlea mogli bi imati osjećaj da na toj stranici pregledavaju čitav svoj online život.

Glavni prikaz je pokazuje sve aktivnosti raspoređene po danima, od trenutka kada pregledavate prema prošlosti. Povijest je moguće i pretraživati i filtrirati prikaz po datumu i proizvodu. Uz svaku stavku nalazi se i mali izbornik, koji vam omogućava pregled pojedinosti ili brisanje pojedine aktivnosti. Time Google daje i više kontrole korisniku nad prikupljenim informacijama, što je pohvalno.

Stranici "Moja aktivnost" možete pristupiti preko glavne stranice "Moj korisnički račun", u kartici "Osobni podaci i privatnost".

Izvor: Mashable

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.