Logo
Ispiši ovu stranicu

Makromikro MMG Webshop krenuo s radom

Makromikro MMG Webshop krenuo s radom

Hrvatska tvrtka Makromikro grupa koja se bavi prodajom informatičke opreme i uredskog materijala, predstavila je novu, modernu internet trgovinu MMG webshop i redizajniranu web stranicu na adresi www.makromikrogrupa.hr.

MMG webshop namijenjen je maloprodajnim i veleprodajnim kupcima uključuje čak 10.000 proizvoda iz raznih kategorija, poput računala i računalnih komponenti, potrošačke elektronike, potrošnog materijala za pisače, uredskog materijala i papirne konfekcije. U želji da kupcima konstantno ponudi nove i atraktivne proizvode Makromikro grupa je nedavno svoj asortiman proširila posebno atraktivnim proizvodima kao što su dronovi, roboti-igračke i alarmni sustavi.

U svojem priopćenju Makromikro navodi da će zahvaljujući najmodernijoj platformi na kojoj se temelji, novi webshop omogućiti kupcima da jednostavno i brzo dođu do informacija o željenim proizvodima i obave kupnju, a pritom će im na raspolaganju biti napredna korisnička podrška koja uključuje i live chat komunikaciju uživo u realnom vremenu.

Također kažu da je implementacijom najnaprednijeg sustava za plaćanje Corvus Pay omogućeno pouzdano i sigurno plaćanje kreditnim karticama, a kupci mogu svoje narudžbe platiti i putem internet bankarstva ili pak pouzećem po prispjeću pošiljke. Osigurana je brza i pouzdana dostava na području cijele Hrvatske.

Prigodno, prilikom predstavljanja novog webshopa, Makromikro grupa osmislila je nagradni natječaj MMG Jurilica na svojoj Facebook stranici www.facebook.com/Makromikro. Svi oni koji posjete Facebook stranicu Makromikro grupe moći će se putem interaktivne igre dobro zabaviti i pritom osvojiti iznimno vrijedne nagrade kao što su prijenosno računalo, višefunkcijski pisač ili auto na daljinsko upravljanje.

Izvor: Vidi.hr

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.