Biz Tech web portal powered by vidi logo2

Facebook uveo "Reactions" umjesto "Dislikea"

Facebook uveo "Reactions" umjesto "Dislikea"

Nakon dugih glasina, rasprava i demantija o uvođenju "dislike" gumba, Zuckerberg i njegov tim su odlučili malo proširiti sustav lajkova, no "dislikea" i dalje nema među opcijama. Umjesto toga, Mark Zuckerberg je objavio post u kojem je rekao da Facebook uskoro započinje testirati značajku "Reactions", odnosno sustav ugrađenih animiranih emoticona kojima možete izraziti svoje stavove, mišljenja i emotivne doživljaje pored uobičajenih lajkova.

Danas je najveća društvena mreža potvrdila riječi svojeg šefa, objavivši da se nova značajka upravo započela službeno testirati.

Reactions su novi animirani smajlići, koji vam daju veće mogućnosti izražavanja o nekom postu, stranici ili grupi, pod nazivima Love, HaHa, Yay, Wow, Sad i Angry. To znači da ćete na neki post moći odgovoriti da vas ljuti ili rastužuje, ali ne i s opcijom "palca dolje".

Testiranje nove značajke danas je započelo među limitiranim brojem korisnika u Španjolskoj i Irskoj, te još nije poznato kada bi mogao postati službeno dostupan.

Izvor: Vidi.hr

na vrh članka

Više...

  • 1
  • 2
  • 3
Prev Next