Logo
Ispiši ovu stranicu

Google traži zdravstvene startupove koji rade s umjetnom inteligencijom Istaknuto

Google traži zdravstvene startupove koji rade s umjetnom inteligencijom

Predstavljen je Google for Startups Growth Academy: AI for Health, program za tvrtke sa sjedištem u Europi, Bliskom istoku i Africi.

Umjetna inteligencija i tehnologija strojnog učenja imaju potencijal razvijanja svakog aspekta zdravstvene industrije. Cilj programa Google for Startups Growth razvoj je inovacija na tom području radi rješavanja hitnih zdravstvenih izazova.

Ovaj hibridni program prvi je u nizu akademija Google for Startups Growth, fokusiran na olakšavanje i skalabilnost startupovima u inovacijama i rješavanju društvenih izazova pomoću umjetne inteligencije.

Tromjesečni program

Slično kao Growth Academy: Cybersecurity, odabrani startupovi serije A sudjelovat će u nizu prilagođenih radionica tijekom tri mjeseca.

Traže se startupovi sa sjedištem u Europi koji žele skalirati svoje poslovanje na međunarodnu razinu i za čijim rješenjima postoji potražnja (klijenti, prihodi). Također trebaju imati skalabilan proizvod ili uslugu, sa značajnom ciljanom publikom i održivi model rasta.

Mogu očekivati niz radionica, mentorskih susreta i događanja za umrežavanje.

Blisko će surađivati s Googleom i stručnjacima iz industrije kako bi razvijali svoje tvrtke, dijelili najbolje prakse i poticali odgovoran razvoj rješenja umjetne inteligencije u zdravstvenoj industriji i industriji zdravog života.

Pri završetku programa, startupovi će i dalje imati pristup dugoročnom Googleovom mentorstvu i podršci kao dijelu Google for Startups alumni mreže.

Više informacija i prijave (do 10. srpnja) možete pronaći na adresi startup.google.com.

Početkom godine u sličan je program primljeno devet izraelskih startupova. Od njih devet sedam koriste umjetnu inteligenciju u raznim rješenjima, kao što su personalizirani prijedlozi za liječnike, alat za podršku pri napadima tjeskobe i trening za upravljanje odnosima.

Program pripremljen za njih predviđao je predavanja i radionice usmjerene prema poticanju rasta u raznim područjima kao što su brendiranje i marketing, izgradnja proizvoda i mjerenje, prikupljanje sredstava...

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.