Logo
Ispiši ovu stranicu

ASEE predstavio novo izdanje platforme Live Istaknuto

Krešimir Šuljak i Dominik Galinec Krešimir Šuljak i Dominik Galinec

Tvrtka ASEE predstavila je Live 3.0, novu inačicu svoje komunikacijske platforme i CRM alata.

Live 3.0, platforma za čiji je razvoj u potpunosti zadužen hrvatski tim stručnjaka i programera, donosi tehnološke i funkcionalne inovacije.

"Cilj je novom komunikacijskom platformom klijentima omogućiti korištenje svih funkcionalnosti i značajki prilagođenih njihovom poslovnom modelu. Uz Live 3.0, fokusirali smo se na ljude - tim koji stoji iza razvoja ovog proizvoda, ali i naše klijente, voditelje i agente koji ovaj alat koriste te tržište s kojima surađujemo", rekao je Dominik Galinec, direktor odjela kontakt centar i CRM rješenja u tvrtci ASEE.

Brže do informacija

Korisničko sučelje platforme Live 3.0 osvježeno je i prilagođeno potrebama agenata kontaktnih centara kako bi bio omogućen brži pristup relevantnim informacijama i skratilo vrijeme potrebno za pružanje informacija ili rješenja korisnicima.

U sustav su također integrirali umjetnu inteligenciju i strojno učenje, kao i uskladili ga s odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR), kako bi pružio obilje podataka i kontekstualne sadržaje tijekom interakcije s korisnicima.

Live 3.0 također pruža indikacije ključnih trenutaka klijentima kako bi ih maksimalno iskoristili, bez obzira jesu li u pitanju prodajni, akvizicijski, servisni ili retencijski procesi.

Sustav nudi jedinstveno sučelje za rad na svim komunikacijskim kanalima, bez potrebe za instalacijom softvera trećih strana ili lokalno na računalu.

ASEE Grupa posluje u 23 države i zapošljava preko 3.800 ljudi diljem svijeta. Pružaju ICT rješenja za različite industrijske vertikale, među kojima su financijski sektor, javna uprava i telekomunikacije, dok proizvode i usluge u okviru plaćanja nude pod nazivom Payten.

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.