Logo
Ispiši ovu stranicu

Infobip pokreće globalni magazin za developere ShiftMag Istaknuto

Mia Biberović Mia Biberović

Infobip pokreće globalni developerski online magazin ShitfMag.

U njemu će ponuditi analize najnovijih tehnoloških trendova, intervjue s utjecajnim osobama, događanja i vijesti iz svijeta developera te kolumne o aktualnim temama.

Ciljevi projekta su jačanje odnosa s razvojnim programerima i promocija developerske konferencije Infobip Shift.

Glavna urednica novog magazina online bit će Mia Biberović, inače glavna urednica Netokracije, dok će mjesto izvršne urednice preuzeti Antonija Bilić Arar.

Antonija Bilic Arar                                                                                                               Antonija Bilić Arar          

“Imamo značajno iskustvo u lansiranju i vođenju online medija za tehnološki potkovanu ciljanu skupinu na regionalnoj razini - sada to znanje i iskustvo prenosimo na globalnu razinu. Ovakav projekt upravo je bio jedan od naših motiva zbog kojih smo se pridružili Infobipovom timu”, ističe Biberović.

Za početnike i za iskusne

Sadržaj magazina, kao i sama konferencija Infobip Shift, bit će fokusiran na programerima zanimljive prakse u različitim inženjerskim timovima, kolumne o aktualnim temama, kao i na niz tema o organizaciji timova i karijernim putevima.

Sadržaj će biti namijenjen developerima, kako za one koji tek ulaze u svijet programiranja, tako i za iskusnije inženjere.

Usporedno s lansiranjem ShiftMaga, Infobipov tim za developersko iskustvo radi i na konferenciji Shift u Miamiju (Sjedinjene Države) - na kojoj će govornik, među ostalima, biti i John Romero, tvorac kultne igre Doom.

U rujnu slijedi novo izdanje konferencije Infobip Shift koja se održava u Zadru, a koja je prošle godine okupila više od 3000 developera iz cijelog svijeta.

Infobip je Netokraciju preuzeo sredinom srpnja prošle godine. Tada je najavljeno kako će se fokusirati na razvoj sadržaja za developere.

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.