Logo
Ispiši ovu stranicu

Megatrend organizira konferenciju posvećenu AI rješenjima u poslovanju Istaknuto

Megatrend organizira konferenciju posvećenu AI rješenjima u poslovanju

Tvrtka Megatrend poslovna rješenja tradicionalno organizira IT konferenciju Power of Data Spring 2023. koja će se održati 23. svibnja 2023. s početkom u 10:00h u Riverside Garden u Zagrebu.

Tema ovogodišnje Power of Data Spring konferencije posvećena je AI rješenjima u poslovanju, koja se fokusiraju na praktične primjene umjetne inteligencije u različitim industrijama.

Glavni cilj konferencije je postojećim i potencijalnim klijentima pružiti više informacija o uspješnim poslovnim rješenjima koja donose poboljšanje poslovnih rezultata u svakoj industriji.

Konferencija pruža priliku svima da se umreže, razmijene ideje i rasprave o najnovijim inovacijama, dostignućima, trendovima, praktičnim problemima i izazovima sa kojima suočavamo. Svjesni te činjenice, Megatrend već više od 30 godina ulaže u razvoj rješenja temeljenih na najnovijim tehnologijama.

Svoja iskustva i znanja iz dugogodišnjeg rada, na konferenciji će nesebično sa sudionicima podijeliti Domagoj Marić (Data Scientist & AI Team Lead u Megatrend poslovna rješenja), Lucija Jusup (Data Scientist u Megatrend poslovna rješenja), Jelena Škalec (Analytics Tehnical Sales u IBM), Mario Jurić (Data engineer/BI consultant u Megatrend poslovna rješenja) i Damir Bacalja (Cloud Pak Leader CEE u IBM)

Na ovoj konferenciji Megatrend prezentira uspješne projekte primjene specifičnih tehnoloških i poslovnih znanja te će svi zainteresirani imati priliku čuti više o sljedećim temama:

Kad računala progovore – (Domagoj Marić)

Treba li vjerovati chatbotu? – (Jelena Škalec, Lucija Jusup)

Say Hi with AI – (Mario Jurić)

Jeftino, brzo, dobro – odaberi (dva) tri – (Damir Bacalja)

Konferencija je namijenjena direktorima, voditeljima financija i kontrolinga, menadžerima prodaje, marketinga, kontrole kvalitete, nabave, proizvodnje, analitičarima, planerima i IT stručnjacima.

Prijave i program konferencije možete pronaći na ovoj poveznici.

Vezani članci

Copyright IT BIZ Crunch © - Powered by VIRO ITS Informacijske tehnologije i savjetovanje. All rights reserved.